Bez servítky

20. feb 2024

Ahojte, sledujete tento týždeň ? Ja nemám slov.. Aký mate názor ? A názor na to, že tieto kačacie influ pozera a žerie dnešná mládež ?

jaass
20. feb 2024

Pozerám. Tá Ema🤦‍♀️ totálna hanba. Mínusové správanie. Falosna, žiadne základne správanie. 🤢

estellas
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
20. feb 2024

Keď to bolo pred 10 rokmi, ja som to rada sledovala. Teraz je to čiste o komercii a pritiahnutí diváka. Davajú tam najväčšie mentálne žumpy, aby robili divákom program. Je neuveriteľné, ako dokáže televízia podliezať latku a úroveň.

0silvia0
20. feb 2024

Velmi ich tie usta zospatnuju, ja si na tuto kacaciu modu nedokazem zvyknut

cevricek40
20. feb 2024

@0silvia0 ,každá chce byť ako Angelina Jolie 🤣

estellas
20. feb 2024

Nie všetci mladí ich sledujú. Tá Borisova ex je mi nesympatická. Tú Karin veľmi nepoznám, sa mi zdá že bola v nákupných maniačkách.
Ja som tú časť nevidela. Vždy do bez servítky naschvál dávajú takých ľudí čo sú extravagantní. V minulosti tam boli aj oveľa väčšie indivíduá. Veď tv joj ide len o sledovanosť. Pamätám si jednu časť kde bol muž, ktorý sa vyhrážal každému.

tarra6
20. feb 2024

@estellas ten Kollár ale musí byť strašný chudák, keď sa na takúto ulakomil. Je to veľmi nepekná žena.

yelena159
20. feb 2024

To niekto pozerá? Ja som rada pozerávala to staré Bez servítky spred 10tich rokov. To bolo v pohode. Na tú šaškáreň, čo vysielajú teraz ani len nepozriem.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wishes
20. feb 2024

aspon mame co pozerat 😀

radacak
20. feb 2024

Mňa to už nebaví,nedá sa to pozerať 🙄
Niekedy sme to s manželom radi pozerali a vždy sa tešili na večer...bola to taká oddychovka pre nás ...ale už veeeelmi dlho nepozeráme

oli18
20. feb 2024

Od kedy som zistila, ze je to rezirovane jojkou, nepozeram.

lasona
20. feb 2024

Nepozerám. Vážim si svoj čas.

majlo1234
20. feb 2024

Ja pozeram kvoli vareniu, a tento tyzden sa tam zisli teda zatial hrozni kuchari

kukuk29
20. feb 2024

radsej sa hodinu do "blba" pozerat ako na tento skvost 🙊 zivot je prilis kratky aby sme ho takymto niecim premrhalii. Jeden znamy raz povedal...Debil co to natocil a este vacsi co sa na to diva....🤣🤣🤣a teraz je cim dalej tak viacej takychto skvostov v tv 🙂

liusa82
20. feb 2024

ja si vždy pozrem na fb aká bude v daný týždeň zostava a podla toho bud pozerám alebo nie.Stačilo mi pozreť upútavku a tento týždeň veru nebudem pozerať🙂