Ahojte🙂, rada by som si pozrela nejake seriály, ktoré boli vysielané v TV, keď som ešte bola dieťa, ale pri veľa z nich si už nepamätám ani názov alebo som určite na veľa z nich úplne zabudla...
Viete mi dať nejaký tip na seriály z 90-00tych rokov (alebo +/- tie roky), ktoré ste sledovali vy?😊Alebo akékoľvek, aké si pamätáte. Ďakujem.🙂
Mne napadol Harry a Hendersonovci :D a este Tie roky sedemdesiate
Ja teraz kukam uz 2 seriu carodejnic, dali to na voyo, aka nostalgia 🥹
Ja som fičala na StarTrekoch, Xene, Herkulovi, Čarodejnice...
Potom napr. Alias, Buffy, Gilmorky
Ooo a AktyX!
Mojim obľúbeným bol Dallas, ale pozerala som Hviezdnu bránu, Star trek, Pohotovosť, Akty X, Twin Peaks, Beverly Hills 90210, V siedmom nebi ,
@alienkami jojooo piatok na Klasik Markiza.
Čarodejnice, akurat som na 7.serii 😁
Mňa bavil,Melrose Place a Central Park West
Takí normálni mimozemšťania, Frasier, aj Dallas.
Pohotovosť bola úplná topka. V tehotenstve som si pozrela všetkých 200 sérii znova😃🤣 Pamätám si Dallas, Beverly Hills, Baywatch, Xenu, Buffy, a Tak plynie čas 😅
este chodilo Chicago Hope
Okrem tu spomenutého mi napadol ešte Medikopter 117
Taki normalni mimozenstania, Akty X, Alias,Chobotnica
Domček v prerií, Xena, Merloce Place, Savannah, Providence, BH, Matlock,
Sitkom : Sabrina mladá čarodejnica, Murphy Brawnová, Perfektní príbuzni, Moischa
@marca12 chodi na jednej stanici zistim
@marca12 neviem, či som to kdesi dnes nezahliadla napísané, keď som prepínala programy
Okrem spominanych este Loď lásky, lovkyna tajomstiev, Power Rangers a ešte som mala veľmi rada slovenske Duchovia a Zborovna
Mecgiver, beverly hills, baywatch, akty x, krajne medze,
Roseanne!
Dr. Quinnova, domcek v prerii, perfektni pribuzni
Zajtrajsie noviny, ci ako sa to volalo
Lovkyňa tajomstiev
Providence, Život na zámku, Show Billa Cosbyho, Plný dom, Čarodejky, My všichni školou povinní, Chlapci a chlapi, Stefanie, Doktor z hor, Komisár Rex
Mladý Indiana Jones
a ja som mala rada aj brutalnu nikitu alebo odpadlika.
ešte chodieval aj seriál Pacific Blue, seriál Saint Tropéz,
oooo a este 21 Jump Street s johnnym deepom. 😍
Sabrina, Krok za krokom, V siedmom nebi, Alf, Čarodejnice, Sex v meste, Priatelia 😀