Život s dvojičkami

moly09
21. júl 2022

Ahojte prosím vás o radu ako prežiť s dvojičkami 🙈
Moji majú 10 mesiacov a obávam sa toho keď začnú chodiť zatiaľ sami ešte nechodia ...ako ste to zvládali? Teraz som už na nervy niekedy všade lozia všetko dávajú do úst 🤦

dori2
21. júl 2022

@moly09 dvojky sice nemam, musi to byt narocne… ale pamataj- vsetko je len faza 🙂
odporucam sledovat na insta mamastvorciat, velmi ispirujuce 🙂

marrydreamkas
21. júl 2022

@moly09 mne strasne pomohla ohradka, tam boli v bezpeci, vydrzali v nej skoro do 1.5 roka

deni9
21. júl 2022

@moly09 ahoj aj ja sa pripajam mne tiež veľmi pomohlo ohrádka 🙏 dokonca aj teraz sú v nej,už veľmi nechu tam byť lebo už chodia ale keď potrebujem navariť upratať tak musia

akriakova
22. júl 2022

@moly09 ja som mala prispôsobenu obývačku 😂 ostal mi tam len gauč aby som mala kde sedieť, obývacia stena,nízka ale plná hračiek a staršej dcére stôl zo stoličkou. Hračky,ktoré mala staršia dcéra(farbičky a pod) boli vyššie aby tam dvojičky nedočiahli, dvere som mala zabarikádovane tou mriežkou či ako sa to volá

agatky
24. júl 2022

@moly09 ahoj, tak mas sa na co tesit. Ani na sekundu nemozes spustit z oci dom prisposobit aby si neublizili. Maly maju 20m a teda je to zahul. Akonahle zacali chodit okolo 12m tak v ohradke uz byt nechceli co je logicke. Je to naozaj narocne ale zvladnes

moly09
autor
26. júl 2022

Ďakujem práve toho sa obávam ako to zvládnem sama celý čas 🤦

agatky
26. júl 2022

@moly09 presne tak ako to zvladam ja a vsetky ostatne 🤪 hlavu hore vela trpezlivosti a pevny rezim 😉

nui_concept
Odpoveď bola odstránená
Zobraz