Ahojte mamičky, je tu nejaká mamička, ktorá má trojičky? Zaujímalo by ma, v ktorom týždni ste porodili. Ja som v 28 tt.
@kvietok12121 Ja čakám štvorčata 🙂 Som 28+6tt. Držím prsty 😊
@vierkapto wau, mne už povedali, že to je rarita 🙂 Držím palce, aby všetko dobre dopadlo.
@vierkapto prepáč, ako si sa k stvorcatam preboha dopracovala ?? :O
@roztlieskavacka no ako asi,paneboze to je otazka.
@kvietok12121 kolegyna ma trojcatka, prirodzene otehotnela. Narodili sa v 8 mesiaci. Vsetci traja okolo 3kg, uplne v poriadku.
@roztlieskavacka stimulácia clostylbegitom. Vaječníky zareagovali trošku viac ako sa predpokladalo.
Ahoj. Gratulujem ku trojičkám. Aký je to pocit, nosiť pod srdcom naraz tri detičky?
@kvietok12121 wau, to som veruze dlho nepocula. A čo čakáš? Dievčatka či chlapcov? Či aj aj? Alebo prekvapko? Prepáč že vyzvedam iba to musí byt zaujímavé mat tri naraz😂
@pininka1 teba som sa nepýtala
@kvietok12121 držím palce!
@kvietok12121 svagrina v 36
@nikpa ano je uplne normalne opytat sa mamicky ako sa k nim preboha dopracovala. No asi to to bolo neposkvrnene pocatie preboha. Reagovala som preto,ze moja kolegyna sa presne s tymto vsade stretavala ze co robili ze cakaju trojcata, dokonca jej bol navrhovany potrat,pretoze to nieje normalne. Treba obcas pouvazovat ako sa otazka polozi.
❤
@annamalaga No je to zaujímavé, keď kopkajú tri naraz 🙂 Už spolu majú váhu ako jedno donosené 3,5kg bábo, takze už teraz v 28 tt mám brucho ako v 9. mesiaci, ale nemám žiadne problémy, zašívali mi len krčok maternice, aby sa nenarodili skôr. Už ležím v nemocnici.
@lusyc ďakujem,už keby boli na svete, tešíme sa 🙂
@simona139469 Budú to chlapci, dvaja sú jednovaječní (spoločná placenta, ale každý má svoj vak) a jedno má svoju placentu. A doma mám skoro 6-ročného chlapca, takže budem doma sama žena 🙂
Prajem vam zdravy a stastny zvysok tehotenstva, nech ste vsetci v najvacsom poriadku 🍀
@kvietok12121 jééj, blahoželám, hneď by som išla na brigádu, aspoň kočíkovať, keby ste neboli tak ďaleko
@prunee ďakujeme 🙂
@elizabet173 ďakujem 🙂 A to kočíkovanie budeme určite potrebovať 🙂 Zatiaľ si to ani neviem predstaviť.
@kvietok12121 blahoželám a prajem všetko dobré ❤️
@kvietok12121
@vierkapto držim vám obom päste a vela zdravia detičkam aj maminkám.krásne,tolko radosti na jedenkrát
@kvietok12121 ja trojičky síce nemám ale želám všetko dobré teba aj drobcom aby ste spolu všetko pekne zvládli a tehotenstvo nech je v poriadku. A ak sa smiem opýtať to trojičky prirodzene či umelé ? To na len zaujíma keď v dnešnej dobe má toľko ľudí problémy mať deti a tebe hneď 3 naraz máš šťastie 🍀
@tinurinu ďakujem 🙂
@12judit2 ďakujem 🙂
na ig je napr slovenka mamourovnotrojmo