Trisomy alebo nifty testy pri dvojičkách

8. máj 2024

Ahojte dievcata, chcem sa spytat na skusenosti trisomy alebo nifty testov pri jednovajecnych dvojickach. Rada by som vediet ze je vsetko v poriadku na druhej strane citam ze pri dvojickach su tieto testy nepresne a vysledky skreslene tak sa nechem vystresovat niecim co mozno ani pravda nie je. Mamicky dvojiciek absolvovali ste tieto testy? Prosim o odpoved skutone len zeny ktore maju dvojicky

kiki68
8. máj 2024

Zasadny Problem pro nipt ( obe verzie testov) pri dvojickach je, ze ked nieco vyjde, tak nevies ktore dieta, pripadne obidve. Vraj to moze niekedy nejak specificky skreslit vysledok ( take bolo poucenie v papieroch), ale stale mas istotu, ze ked to dobre vyjde, tak su obidve deti v poriadku. Teda z hladiska genetiky. Isla by som do Nifty plus ( ta complete), za mna to bolo super hlavne skrz moju psychiku. Hoci sme cakali iba jedno. Potom je dobre morfo sono k tomu ( nam ponukali za 900eur cely package).

squ1rrel
8. máj 2024

Spytaj sa u lekara na test Panorama. Pred dvoma rokmi ked som bola to bol jediny test ktory je vhodny pri dvojickach.

autor
8. máj 2024

@squ1rrel dakujem

nou
17. máj 2024

Ahoj, ja som teraz 20+1, 12+0 mi brali krv na Trisomy. Pri dvojickach robia iba ten zakladny balik a navyse zistili pohlavie oboch babatiek (bude to chlapec a dievca).

vevesh
17. máj 2024

Tak ja nifty pri dvojickach neodporucam- velmi to skresluje. Davala som si robit, ale zistili neskoro, ze pri dvojickach vobec negarantuju vysledky- ked je nieco zle, vobec nemusi byt zle, a naopak, lebo tie testy su stavane na jedno-plodove tehotenstvo a nie viac. U mna bolo vsetko v absolutnom poriadku, pritom v 11tt som mala jeden plod MA.