Totálne rozdielne dvojičky

lizanka
23. okt 2015

ahojte dvojmatky 🙂 aj vase dvojicky su totalne povahovo odlisne?

kalafutka
23. okt 2015

Ahoj, ja nie som síce mama dvojičiek, len teta, ale keďže s nimi trávim veľmi veľa času, môžem potvrdiť, že tie naše, majú teda povahu každá úplne inú. Prejavuje sa to pri hre, spaní, jedení...vlastne pri všetkom. Mali ste na mysli niečo konkrétne?

timea7
23. okt 2015

@lizanka máme v rodine - totálne rozdielne aj vzhľadom, aj povahou, záujmami - od malička 😎 , ale nám sa to páči, že každé z nich berieme ako samostatnú osobnosť

eraa
23. okt 2015

My mame rozdielne nase dvojicky -vyzorom, povahou, stavbou tela.... Jedna modrooka ,druha hnedooka Jedna blondinka, druha brunetka Su krasne, uzasne, kazda samostatna ....

maira15
23. okt 2015

@lizanka samozrejme, každý je osobnosť, každý má svoj názor a svoju hlavu. Len umenie je koľkokrát sa "prebojovať" cez tie dve tvrdé hlavy 😒 a na každého platí iné. To je normálne e tak to má byť.

tova
23. okt 2015

ake mas stare dvojicky? cim skor sa naucis neporovnavat ich tym lepsie. Su to dve rozlisne osoby, nikdy by si sa nepytala ci starsi a mladsi surodenec maju rovnake povahy, alebo rovnako vyzeraju.....

lauricka
23. okt 2015

Ja si myslim, ze asi vsetky ti odpovedia, ze ano. To sa asi malo stane, ze su rovnaki. Nasi su rozdielni este aj vyzorom. Niektori ludia by ich ani ako surodencov nevideli, nieto este dvojcata. A este su chlap a baba. A ja som za to rada. Nemame problem s riesenim identity 😀

emily76
24. okt 2015

@lizanka povahovo, vyzorovo, zalubami...vsetkym. Jedine, co maju spolocne, su rodicia 😏 od narodenia boli taky. Rozdielne sa zacali pretacat, sediet, chodit..teraz v skole mala v pohode cita, rata. Syn zas krajsie pise a je trpezlivejsi....

xevulax
24. okt 2015

Ja mam jednovajky a tiez su ine

lizanka
autor
24. okt 2015

moje baby maju dva roky a viem,ze by som ich nemala porovnavat,tak to len v duchu sa cudujem,ze ake su kazda ina,ono to uz asi inak ani nebude. Ale mnohe dvojicky chodia spolu na strednu,dokonca spolu vraj pracuju... a hlavne cela rodina ich stale porovnava,aka je jedna a aka je druha a to riesia skoro na kazdej navsteve :/

dusika11
3. nov 2015

jednovajecne povahovo ine.......

shania31
3. nov 2015

Ano, absolutne rozdielni su chalani 🙂