Režim 3,5 mesačných dvojičiek

veronika2x
4. okt 2021

Ahojte mamky, mám 3 a pol mesačné dvojičky - párik. Chcela by som poprosiť o radu ako im nastaviť nejaký denný režim, resp. aký režim máte vy?

evica17
4. okt 2021

@veronika2x ja mam len jedneho, ale nam pomohla appka baby track, tam som si zapisovala jedlo a spanky a potom som podla toho vedela kolko cca vydrzi bdiet, ako spi a tak nastavila denny rezim. Ze par dni som to zapisovala tak, aby som vedela ze ako si maly pyta, aby to nebolo z mojej strany zw podla tabuliek a tak.
A ty pri dvojickach si stiahni dve appky a par dni zapsij obe. A potom si najdi nejkay kompromis medzi nimi, aby ti spali v cca rovnakom case a tak.

marrydreamkas
4. okt 2021

@veronika2x mne sa akurat okolo 3mesiacov dvojicky sami naladili na spolocny rezim, a odvtedy je to super, budu mat uz 2 roky.zacalo to tak,ze sa mi naraz zobudili rano a musela som ich krmit naraz, coho som sa predtym bala.a potom naraz uspat v kociku a zase naraz dat papat a tak dokola.moji papali iba z flase, nekojila som dodnes cez den spia iba von v kociku,kde ich naraz dokazem uspat.drzim palce.inak je tu aj skupina dvojcata a viacercata, radi ta privitame ;)

jany205
9. okt 2021

@veronika2x ahoj, gratulujem k 👶👶
Moje dvojičky sa každé tri mesiace menili. Tá čo bola pokojnejšia zostala mrzutejšia a opačne. No od začiatku som ich naraz kŕmila, uspávala. Keď sa zobudila jedna, druhú som nechala poslať max o pol hodinu dlhšie. Aj keď sa zobudila na jedlo len jedna, vždy som hneď nakŕmila aj druhú. A fungujeme tak do dnešného dňa, majú 11 mesiacov. A ozaj je super mať takýto režim. Vždy okolo 19h robíme večernú hygienu, večer dostávajú vitamíny tesne pred spinkanim a vedia že už je čas na spánok, aj keď teda niekedy jedna štrajkuje - že sa zobudí po chvíli a nevie sa uložiť. No nie je to pravidlo. Veľa šťastia 🍀