Ahojte, cakali ste niektora dvojicky zo spolocnym obalom aj placentou a dopadlo to dobre? Vselico citam, je to najrizikovejsie...😯😔
@glade22 dakujem, lebo zatial necitam moc dobre veci..
@januska1905 ahoj. Skús sa pridať na fb do skupiny máme doma dvojičky a opýtať sa tam. Určite sa niekto nájde.
A sú určite mo-mo, neviem koľky ste týždeň ale u mňa si to najprv mysleli a okolo 9-10tt sa začalo na sone črtať že sú mo-bi. Neviem teda kolky ste týždeň ale tiež má zbytočne poplasili na zaciatku
@tessa165 koncim 7tt, ano, citala som ze sa to moze zmenit, ale zatial takto...
@januska1905 tak sa zatiaľ nestresujte na to bude dosť času ešte. Držím palce 🍀
@tessa165 a na sono si chodila k svojmi gynekologovi a on to zbadal? Ci nejake speci vysetrenie..
@januska1905 kvoli krvacaniu som skoncila na pohotovosti tam si lekarka vsimla prva ze sa tam nieco crta o 2 tyzdne uz videla moja tiez ale z istotou potvrdil az na prvotrimestralovom screeningu, ktorý mi bol odporucany hlavne kvoli tomu aby sme co najskor zistili o nich co najviac
Mám také, žiadne problémy, rodila som plánovaným cisárskym v 38t a obidve mali skoro tri kilá
@lahela Tak to super sprava👌👌👌
@januska1905 mo mo je aka centrálna,uplne spodná?Lebo este sa moze vytiahnuť ak si v nižším tyzdni.
@dobryden koncim 7tt. Ale my sme boli na vklade embryjka, takze ram to vedia presnejsie vyratat ako ked napr. ma zena posunutu ovulaciu. Ale dufam, ze by sa to mohlo zmenit
@januska1905 tak ak to nie je ta uolne centrálna co zakrýva krčok tak sa este vytiahne.
@dobryden tak to netusim🤷♀️
@januska1905 to sa casom dozvieš,budes sledovaná asnad sa ti pekne vytiahne,ja sim mala toez nízko položenú placentu,par cm od vnútornej bránky pekne som potiahla 40tyz a klasicky porod.Takze vsetko moze pekne dopadnúť .
@januska1905 Ahoj mne v 8tt3 povedali,že čakám tento typ dvojičiek a v 15tt mi povedali a aj v 20tt mi to potvrdil Grochál ,že majú spoločnú len placentu ,ale vaky majú každá zvlášť....❤️Veľa šťastia prajem , hlavne nestresuj a nečítaj všetky tie hlúposti užívaj si tehotenstvo a bude všetko v poriadku .
Kamoška mala, narodili sa síce skôr (33.tt), ale sú to zdraví šikovní chalani, dnes už 15-rocni