Viete prosím odpoved na otázku či pani @mamastvorciat má tie štvoričky detičky prirodzene alebo umelým oplodnenim?
Prirodzene, ale majú to na svedomí nejaké lieky.
@janai1
@liloastitch Wow tak to je naozaj ako zázrak 🙂
prirodzene
Ja som si s ňou raz písala, užívala clostylbegit. 🙂
@jana0215 možno stačilo napisat. Je maximálne nekorektné robiť screenshot zo súkromnej správy a zavesiť to na net
Odporúčam správu odstrániť a do budúcna také veci nerobiť.
@simona20201309 že jaká morálna úderka 😂 tiež sa nedarí otehotnieť tak v nedeľu ráno googlis mesiac staré témy?
@zuzanka.zuzu hodilo ma to tu nejak....
Máš 2 nicky že si dostala upozornenie? Alebo ako si k mojej odpovedí prišla ty?
@zuzanka.zuzu inak ja nejak začínam registrovať tvoj nich. Ty si taky podjebovak, že by ťa mali zrušiť. . .
Asi som si ta s niekym mýlila keď som ta istý čas považovala za rozumnú diskutujucu...
Ale to bola určite iná Zuzana
Hej googlim ... ty nerobíš to iste?
@simona20201309 hm ktovie ako som sa dostala k tvojmu komentu... žeby sa téma tvojim príspevkom aktualizovala a posunula hore? 🙈 či to ti nenapadlo? takže nie, nič negooglim 😂 a som normálna diskutujúca, to že nesúhlasím a nepritakavam s ostatnými neznamená nič iné než to, že mám iný názor... daj si magnézium, snáď potom moje reakcie lepšie predýchas 😉 inak ja netuším vôbec kto si, takže mi je tvoj názor na mňa fuk
@zuzanka.zuzu ale tu nikto od teba nežiadal aby si pritakavala.... ty si chodíš skoro do každej témy rypnut a doslova provokovať.
Dopijam kavu tak maj sa a spamataj sa
@simona20201309 veď si treba niekde uľaviť. Anonymne na internete je to super, takých "diskutujúcich" je tu dosť. Tie isté účty, pravidelne dookola..
@simona20201309 zdieľala to potom viac krát aj v storkách, keď sa jej na to pýtali. Myslím, že aj v príspevkoch by sa to dalo vyhrabať, ale kto má na to čas.. pre tvoj pokoj som to vymazala, aj ked v správe neboli žiadne osobné údaje ani nič. 🙈 A nemám pocit, že by tam bolo niečo, čím sa ona sama neprezentovala. Tak isto sú to lieky na predpis, takže nejaká nahypovaná budúca mamička sa k ním bez odobrenia gynekológa nedostane. Bežne na internete sa v rôznych skupinách zdieľajú screeny, len na MK ťa za to idú ukameňovať.
@simona20201309 a keď už, tak tam boli osobné informácie o mne, nie o nej. 🙄 Jedine čo, tak mi napísala názov lieku a že drží palce..
No podla rozhovorov ktoré dávala tak prirodzene