Kúpanie 10-mesačných dvojičiek

leazeziliny
15. máj 2023

Ahojte mamky, chcem vás poprosiť k radu. 10 mesačné dvojičky, detská vanička na kúpanie začína byť tesná, rozmýšľam o kúpaní v našej vani.
Kupkali ste dvojičky spolu? Decká ešte poriadne nesedia, ale čochvíľa to príde. Videla som na nete také sedátko do vane. Rozmýšľam ze jedno by sedkalo a čĺapkalo sa kým druhé okúpem, vysušim, vymastičkujem a potom príde na rad druhé. Či radšej každé dieťatko extra? Mam ešte dva a pol ročnú a nerada by som nechala jedno z dvojok len tak samé pri nej 😁
Ďakujem za každú radu alebo tip ako ste to robili vy.

anjelicek26
15. máj 2023

Normalne ich kup spolu a ano to sedatko do vane je fajn, syn tam vzdy zo sestrou sedaval, kym nebol uplne stabilny (takze 8-15 mesacny)... aspon sa clovek mohol otocit a nebal sa, ze sa utopi (rozumej vybrat surodenca a zabalit do uteraka a potom vybrat jeho).

kacena4
15. máj 2023

ja by som kupila 2x tie sedaky su super (hovi som ich mala po roku a nie dvojky) aspon sa v klude vyclapkaju obe nataz a postupne si ich povytahujes drzim palceky

simaa1105
15. máj 2023

Kym moje baby nevedeli same sediet, kupala som ich kazdu zvlast. Najskor vo vanicke a neskor v nasej velkej vani, aj ked ano krize dali zabrat ale nastastie to netrvalo dlho. A odkedy vedeli sediet same, kupem ich stale spolu. Ale to sedadko do vane moze byt fajn, uprimne mne to vtedy ani nenapadlo pogooglit co kupit do vane

squ1rrel
22. jún 2023

Ja som ich kupala v tych sedatkach od 6m. Sedatka su super ale podla mna sa ti neoplati kupovat ich v 10m lebo ti z nich o mesiac/dva zacnu utekat a to budes mat viac roboty ako keby stali vo vani a drzali sa kraja. Ale ak mas deti co bez problemov obsedia tak v tom pripade odporucam!