Ahojte, baby, kedy vam zistili ze cakajte dvojcatka ? da sa to vidiet uz pri 1 utz okolo 6-7 tt? ci to az neskor? ake mate skusenosti?
ahojky,mne ich bolo vidieť pri prvom ultrazvuku,to bol asi šiesty týždeň. držím palce
ja som bola v 6tt. na potvrdenie tehotenstva vtedy mi lekárka len potvrdila ultrazvukom tehotenstvo, a až v 13 tt na bežnej kontrole sa lekárke nezdalo moje brucho teda jeho veľkosť tak sme išli na ultrazvuk a vtedy mi oznámila že čakáme dvojičky a moje su dvojvaječné
no mam v 6 tt nebolo vidiet a to ma pozerali viaceri lekari.. az tusim v nejakom 8-9 ale teraz presne neviem.. a iba jedno srdiecko sme poculi a holt boli dve 🙂
ak sú dvojvaječné tak na prvom utz v 6tt, jednovaječné môžu vzniknúť aj neskôr okolo 10tt - 12tt
Ja som citala clanok od jednej mamicky, ktorej zistili az 30tt dovtedy sa prekryvali.
Ja som mala nabeh na dvojicky, ale bude len jedno. Teda, mame to v rodine.. 😅 Po prvom utz, v 8.tyzdni, mi povedala, ze srdiecko pocuje, ale nevyjadrila sa, ci to mozu byt dvojcatka..Az v 12.tyzdni nam potvrdila, ze to bude len jedno babo..
mne to doky zistil ked som zacala v 5tt krvacat tak robil sono pre istotu. A zistil ze su dve. 🙂
mne asi v 5-6 tt, už sa nepamatám presne ktorý to bol, mám jednovaječné 😉
tiez 5-6 tt, dvojvajecne
tento týždeň som sa to akurát dozvedela... je to trochu šok. som v piatom týždni. na sone bolo vidieť iba gestačné vaky, ale inak nič, lebo sú veľmi malinkaté... takže mám počkať ešte tri-štyri týždne (majú vyše dvojtýždňovú dovolenku) a prísť znovu. takže som v napätí...
Mne zistili v 6-7tt, pricom jedno bolo od sameho zaciatku stale trochu mensie (dievcatko) a tak je to dodnes 😉
mna poslali na utz az v 14tt. takze vtedy.
dvojvajecne zistia hned pri prvom utz, co by malo byt v 6tt
hned pri potvrdeni tehu niekedy v 7tt. Dvojvajecne
v 5tt bolo vidiet dva vaky, v 6tt srdiecka/ dvojvajecne
v 7 tt- a jednovajecne
Pred 11rokmi manželovej sesternici až pri porode 🙂 mojej sestre tuším na prvom utz v 12tt
Vcera 😲 😀 😀 😀 omg...
Hned na prvom sone v 5-6 tt, su dvojvajecne 🙂
12tt na 3D sone
6tt+6 kuk moj album .......a trva to dodnes 😀
v 6tt- dvojvaječné
Mne az v 16tt a to som bola uz na tretom sone. Na prvom v 6tt som sa pytala co je ta druha mala machula a ze len zltkovy vak, ze to sa vstrebe a nevstrebalo 🙂 Len skoda, ze uz nevie zistit ci su jedno ci dvojvajecne
Hned pri prvom usg v 8.tt., su dvojvajecne
pri prvom ultrazvuku v 7tt,mam jednovajecne 🙂
v 5tt
aj u nas v 5 tt
Ja som išla k dokimu až 10tt-som si hovorila,načo skôr... Už boli vidieť krásne bijúce srdiečka 😵 😵 😵
11tt
Da sa to vidiet uz na prvom ultrazvuku,ak su dvojvajecne urcite, uvidis dve krasne machulky. Ak su jednovajecne, tak v tom 6-7. tyzdni asi tiez - uvidis dve srdiecka trepotat - ale mozu sa este prekryvat, nebude tam uplna istota. Ty si tusim po IVF? Dvojvajecne bude vidiet urcite.