Ahojte. Prosím túto otázku neberte v zlom. Je to čisto len zo zaujímavosti.
Maminy, ktoré máte jednovaječné dvojčatá, viete ich rozoznať kým sú ešte bábätká? Proste, že ktoré je ktoré 🥹😂😂
Nad týmto som už aj ja viac krát rozmýšľala 😅
Ako bábätka sme nevedeli, podľa cumlika, náramku na ruke, náušníc a toho ako som si ich obliekla (neobliekala som rovnako, nejakým detailom som ich odlišila). Teraz keď majú 2 roky v pohode aj menšie keď boli, podľa úsmevu a veľa drobnosti 🙂🙂 ale teda ja mam dvojvalecne dvojcata, sú na nerozoznanie pre všetkých. Podľa doktorov pravdepodobne jedno vaječné len sa stihlo na začiatku vajicko nejak rozdeliť.
Pýtam sa to len tak zo zaujímavosti 😂
Niektorý deň známa pridala na príbeh fotky dvojičiek. Boli rovnako oblečené, všetko mali rovnako. Aj náramok, aj mašličku na hlave, aj náušnice. Myslela som si že to je to isté dieťa len na dvoch fotkách 😂 ale potom som videla aj video, kde vedľa seba ležali a usmievali sa.
Tak ma to zaujalo, že ako vie ktorá je ktorá. Keby mám dvojičky ja, tak by som ich musela označiť aspoň na začiatku, dieťa číslo 1 a dieťa číslo 2. 😂😂😂
Ale podľa mňa mať dvojičky, je nie len náročné ale aj nádherné, dvojitá radosť 😊
Prajem všetko dobré a veľa zdravíčka ❤️☺️
Ja mám a pekne ich rozoznám, majú rozdielne proporcie tela alebo podľa vlaskov (jeden má viac)sú to detaily, ale z určitého uhla má dokážu zmiasť 😁
Raz som pozerala dokument kde jedno z jednovajecnych dvojcat dostalo docasne tetovanie. Taku malu bodku. Islo o to, ze len jedno dvojca muselo dostavat dolezity liek a nemohli si ho pomylit s druhym. Aj tak sa da 😀
Ja sice nemam, ale co poznam baby co maju, tak jedna vedela, pokial neboli vonku v zimnych bundach. Druha obcas chytila hysak, ze ich vymenili 🙂 Vraj az casom sa to spolahlivo naucila.