Maminky nechavate obidve detičky doma,ak potrebujete ist k doktorovi iba s jednym....my sme len začali chodit v septembri do školky,tak si len zvykame ale su na seba velmi viazany a nechcu ist jeden bez druheho....neviem ci robim spravne....
ahoj, nase su tiez stale spolu. ale ked bol ajedna chora a druha nie, tak sme k dr. sli lne s tou co bola chora. i ked je pravda ze druha stala v okne a vyzerala svoju sestru. ked boli chore, alebo len ked jedna, tak som obe nechala doma a do jasli nesla ani jedna. jednak som nemala ako poriesit, kedze som na ne sama a tak by som musela vlacit aj chore so sebou aby som zaniesla zdrave a potom by tam aj tak nechceli ostat jedna bez druhej.
do skolky som dala tiez obe, zial moje su okrem seba naviazane aj na mna a tak kedze bol plac cca 2-3 hod. po tom co tam ostali, tak mi ich riaditelka zo skolky pekne psychoterorom na moju osobu vypinkala. 😢 takze su teraz obe doma a sklamane.
@teada zrejme tak si to ona predstavuje.... ja som to psycho zial uz nezniesla, moje dti nastupilio do skolky 15.sept. a po 9 dnoch v skolke sa to vsetko zacalo na mna valit.... riesila nezrelost deti a ze je to na ne vela.... pritom budu mat cochvila 4 roky. zial aj take tavy su a dokonca pracuju v skolke.... budem to rieist s mestom, len neviem co poriesim 😒 som z toho nestvastna, inac by som to tu asi ani nerozpisovala
@zuzana110 ja by som ho urcite netrapila..ja mam rozdiel rok a pol medzi synom a dcerou a veru aj k Dr chcu ist spolu, tak jeden caka na vonku s ocinom a druhy sa vysetruje..inak ked bola teraz dcerka chora, tak ju som nechala doma a syn siel do skolky, ale bolo na nom vidiet, ze kedy uz pojde aj sestricka a ze kde je a co robi, tak som potom nechala aj jeho dva dni doma a dnes opat vykrocili do skolky...ja na tvojom mieste by som oboch nechala doma, aspon teda nie vkuse cely tyzden, ale par dni, aby neziarlili na seba a aby to maly skolkar lahsie zvladal
@meusicka tak ja riesim tiez adaptacny problem hlavne dcerky, mam 100 chuti si ju nechat doma a viac ju do skolky nedat, teda az od bud.roka..ma 3,4 roka a ona mi doma place ako tam nechce ist, az ju natahuje, napina , zvracka z toho..inak uz v skolke, bezomna je to lepsie, spontanne sa tam usmieva, zahra, spapa, co maju a domov ide vesela..vzdy rano si poviem, ze stacilo a vzdy ked idem odtial si poviem, ze neviem co dalej, ucitelky ju chvalia, ze je to lepsie, napreduje, a ja ako medzi mlynskymi kamenmi...ale nasa riaditelka a ucitelky skor su toho nazoru, ze to dieta tam nechat, ze dieta si zvykaju dokonca ovela dlhsie a skolku znasajuu ovela tazsie a cojaviem co, ale ja mam stale to ale...
@teada tak to je fakt blbe ked tak tam nechce ist, a vidis moje, tie zase rano vstanu uz o 6tej, najedia sa obliekame sa a ideme s odrazadlami aby sme to rychlejsie stihali, kedze do 8mej musim odprevadit aj starsiu prvacku. prve 3 dni mi tam plakali ano, ale potom uz nie. az pozdejsie, a predsa nedobre. a nie je to kvoli nam , ale pretoze to nechce riaditelka. 😖
@meusicka no ved to, ked nie je jeden problem, vyskytne sa druhy🙂..ale uz je to ovela lepsie u nas, nasa dcerka je taka mala manipulatorka.ale maju skvele ucitelky, ..pytam sa, ci sa tam pyta na zachod, ci sa predsalen nehanbi v cudzom prostredi alebo ako to preziva, ked je uz tam a vraj sa nepyta..ze ona si ide sama, ked potrebuje, sama sa tam napapa, a radsej chodi okolo chlapcov ako dievcat, vidno, ze ma braceka doma🙂
maju styri a pol..ak je jeden chory ..tak ostava doma ale ten druhy ide do skolky..u nas daky problem nebol pretoze od jeden a pol roka boli v jasliach kde sme...mali aj adptacny proces...
ak je jedne chory tak s avylieci lahsie ak ostane sam lebo aj si polezi pri rozpravkach ak su obe dvojky doma..tak vyvadzaju nahanaju sa a chore dvojca sa nie a nie vyliecit
@zuzana110 a kolko maju rokov?take vacsie dieta to uz dokaze pochopit...inak ja by som ich nechala spolu..spolu to vsetko lahsie zvladnu