tak a je to tu, druha cast
hellou nova tema nove zazitky 😵
tu sooom 🙂
chvíľku som bola na pochybách, či vidím dvojmo 😀
ahojky, ahojky, ahojky!!!!!!!
kukuk 😎
kili men foto, lebo ze vraj treba v novom sate 😀
kili a uz vidis dobre??? 😉
ahojte 🙂
yasmin, no čo, ako?
ahojte ake pkne foto ste podavali
maly by som sa asi pridat
krpci uz konecne spia.
jej sašenka akú máš sexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fotečku v pase, bomba 😵 😵
ahojky, jeeeej nova tema 😀 . Mrkam, ze menite v pase image, zeby som sa porozhliadla po niecom novom ? 😀
Yasmi super ze teplotky ustupili,normalne som sa o vas bala 😕 . Nechcem to zakriknut, ale nieco ohladom byvania sa nam rysuje 😵
janulka dakujem 😉
zuzka tak teploty na ustupe...
kasel je brutalny...ked kaslu ich natahuje na vracanie ale je to o dost lepsie...dnes spapali Hipky jahnacie tak mi urobili radost...
Len Miloskovi sa velmi zapalil pipik 😒 placka ked si piskne do plienocky...a zapareniny ma hrozne cervene...asi to bude z ATB ze?
hleka tak drzim paste, nech to vyjde 😀 tfuj tfuj tfuj
helka, tak nech vam to hlavne rychlo vyjde, aby ste uz boli prec
yasmi, no super, aj ked mohli by byt uz uplne ok... chudak milosko :( masti, masti.. nahrubo... a nechavaj ho bez plienky, ak sa ti bude dat... ale lutujem ho, musi ho to boliet :(
yasmi krasna fotka 🙂
zuzi ja davam Imazol a striedam s Calciovou len neviem ci dobre mast davam..ci nemam dat Framykoin
yasmi macaj mu to v repiku, aspon 5xdenne po 3-5 minut, urcite to pomoze
nemasti mu to, skor macaj to lepsie pomoze
yasmi tak nasi su skaslomna tom asi ako tvoji
grmi ked on si to nechce dat chytit...ledva natriem mastickou a uz pisti ☹
to nechytaj
daj do misky repik, posad si ho na koleno, tak trosku dopredu a tu misku mu daj pod pipik a drz mu ho v nej, mam to vyskusane je to bez dotyku 🙂
helka, to je super, hadam vam to vyjde, yasmi, mas to teraz fakt tazke, a nepomohli bz im teple olejcekove obkladz na hrudnik? ci by sa im neulavilo? s tym pipikom radsej zavola dr. mech nieco predpise. ved si tu minule vymenovala tolko veci a nic nepomaha?
saskaa, pekna fotka 😉
jé, kuk 🙂
dakujem Ivanka 😉
Zuzi az tak rychlo to nepojde, ide o starsi dom, na novy sme nemali, lebo len za pozemok u nas das cca 2500-3000 Sk za meter stvorcovi. Ale chceme brat uver na vyplatenie domu a na prerabku , hcvilu to potrva, ale strasne sa tesim 😵 😵 😵
Yasminka aj nasho Adamka bolelo pri cikani, ale z ineho dovodu , ale viem si predstavit ten plac ☹
inak musim vam povedat, ze tvorcom tej fotky je Leusko 😀
jeej grmi vyskusam...myslis ze si to bude chciet macat?ale ked mu ho umyvam ani nemrkne...robi mu to dobre...
kiwuska nepomaha nic...sa to zhorsuje
yasminka...chuda, ten to ale dostal tentokrat... ☹
sasi, anet, yasminka... baby, ozaj pekna fotka 🙂
no hura 😵