Čo na uľahčenie života s dvojkami?

alex5896
2. dec 2023

Ahojte prosim vas co ste si kupili co vam ulahcilo pracu s nimi cas? Napr uvazujem nad kanvicou aby som mala mliecko na presne stupne pripravene pripadne daco podobne co poradite?

katarinka121
2. dec 2023

@alex5896 na mlieko odporúčam Milky now od babymoov. Najlepšie investované peniaze

tessa2299
2. dec 2023

@alex5896 tommee tippe mliekovar. Nadavkuje presny objem aj teplotu mlieka, ty len nasypes mlieko napr z davkovaca a mas hotove 🙂 ja ho mam z druhej ruky. Tusim idu okolo 50-60€ z druhej ruky. A nemusis tam mat ani filter, ak budes pouzivat dojcensku vodu 🙂 za mna super pristroj

banalu
2. dec 2023

Ak si to mozes dovolit chod do tohto https://www.mall.sk/sterilizatory-flase-ohrieva...
Vypluje hotove mlieko.
Ten tomee tippee som mala, za mna somarina, ako som ho kupila tak som ho predala. Hucalo to, no hroza. Keby som vedela, ze ten baby brezza existuje tak ho mam urcite 😂

tessa2299
2. dec 2023

@banalu musim suhlasit, pipa ako besny a aj ako keby vibruje 🤣 mne to teda nevadi. Ale niekomu moze😀

banalu
2. dec 2023

@tessa2299 no, v noci to bolo najhorsie, v tom pokojnom tichu 😂😂😂

tessa2299
2. dec 2023

@banalu ja v noci nekrmim, ale verim, ze to muselo prebrat teba aj dieta 🤣🤣🤣 ale aj tak ten pristroj vydava menej hlucne zvuky ako moje dieta 😆

mamickalisticka
2. dec 2023

@alex5896 hojdačku ecobaby, najlepšia investícia, inak nič iné dvojičkovske sme nemali, na mlieko vydržali kym som spravila, termoska a horuca voda.

macilaci
2. dec 2023

Síce to už neskôr ale Pre mňa bola topka Popruhy. Boli sme prvý v našom malom meste. Každý si nás pamätá dodnes 😉