Ahojte baby chcela by som si viac popísať s mamičkami co majú dvojičky alebo čakajú dvojičky 🙂 ja tiež čakám dvojičky 🙂
čo ťa konkrétne zaujíma?
@bea97 Ahoj aj ja čakám dvojičky dnes som 13+00tt ty v ktorom si?
Aj ja čakám dvojičky 😊 som v 23tt budú to jednovajecny chlapci dva vaky jedna placenta aj mna môžte pridať do skupiny ďakujem 😊
Ahojte aj ja čakám dvojvajecne dvojky párik som v 21tt. Pridáte má pls do skupiny? 🙂
Ahojte, aj ja čakám dvojvajecne dvojičky párik som 35tt ale už 2tyzdne hospitalizovana tak čakáme čo bude. Každý nový deň je deň k dobru. 🍀
Aj ja cakam dvojicky . Som 18tt, kludne napis ;)
Babulky kde ste?
Ahoj j som tu nová. Som len v 8tt je to všetko také iné ako pri prvom jednom. Stále zvracanie až sa bojím aby som im neublížila 😩 mala aj z vas niektorá nevoľnosti?
@petinka30 jezis a ake 😀🙈 zvracala som den noc az do 20tt. Nepomahalo nic, ani infuzky...
To ale samozrejme nemusi byt tvoj pripad , verim ze nie ! 🙂 bat sa nemusis, kym nebudes dehydratovana ty tak deturencom sa nic nestane
@bekanusenka tak nie stále zvraciam ale strašne veľa žlče zvraciam. Snažím sa dajak predýchavať a jesť po troške. Ovocie a zelenina to v žiadnom prípade. Enne tak max 2l vypijem ale viac asi ani nie. Keď vidím jedlo čo len v TV ta už sa žalúdok ozve. 🤦♀️ Och už nech to prejde. 2 deň je to celkom pohoda dnes len 2x som sa spovedala záchodu. Obcas citim j také tlaky v podbrušku. Veľa ležím tak snáď to bude všetko ok. Bud. piatok ultrazvuk. Som nedočkavá zvedavá...
@petinka30
Vyskusaj tehotenske lizatka,fatru. tiez som nemohla ziadnu zeleninu, zila som na tycinkach🙈neboj to prejde, urcite je vsetko v poriadku. Drzim palce 🙂
@petinka30 ufffff.... nerada na to spominam.este v 21.tyzdni na morfologickom usg som sa doktorovi stazovala, ze mi je stale zle ☹. Potom to na chvilu preslo a po 30.tyzdni mi bolo zle zas, ale to uz z toho, ze mi kadekde tlacili na organy. A cele tehotenstvo som mala hnacky... ☹
Drz sa, ale rataj s tym, ze to po 12.tyzdni nemusi prejst.
skús pozrieť, mne sa zdá, že je tu aj taká skupina pre mamičky s dvojičkami 🙂