Ahojte chcem sa len opýtať ohladom môjho sona či budem mať dvojičky alebo nie. Doktor mal dnes frmol tak mi len zagratuloval. Ďakujem za odpovede
@veverka002😍😍🙃 gratulujem aj ja a držím palce nech je všetko v poriadku ❤️
Mna by veru lekárov “frmol” nezaujímal, som pacient ako všetci ostatní a mám právo vedieť dôležité informácie, kľudne by som sa tam vybrala znovu…😂
Drzkaj sa❤️
(Mne laicky sa zdá že to dvojičky nebudú ale výpovedná hodnota tejto informácie je ako od astronauta 🙂) prajem veľa zdravia, paaa
uprimne ja si na zaklade tejto fotky netrufam ani povedat, ze je to pohlad do maternice 🙂 takze asi by som volala lekarovi alebo sestricke, pozrie ti to do zaznamu z vysetrenia
@veverka002 akýkoľvek by mal frmol, tak takú podstatnu vec by ti povedal.
@veverka002 podla mojho laickeho nazoru je vacok tam kde ukazuje spic tej bubliny...
@veverka002 ktory si tyzden?
Neviem asi v 6stom doktor mi to nepovedal. Ale kamoška mi to vypočitala
@veverka002 to by sedelo na ten obrazok.. ale z neho sa skutocne neda vycitat, ze ide o svojicky... Preco si to myslis?
Som z dvojičiek a svokra povedala že či budeme mať dvojičky
@veverka002 budes musiet chvilku pockat... V tomto stadiu ti to asi ani lekar s istotou nepovie... A nabuduce sa nenechaj odbit pre frmol.. si rovnaky pacient ako ostatni ...
Ďakujem krásne
@veverka002 z coho si tak usudila? myslim, ze lekar by aj pri velkom frmole povedal tak dolezitu informaciu...