Čakal niekto dvojičky po konizácii? máte s tým skúsenosti? Ide ma poraziť
čo? sa pýtam ako to dopadlo, či rodili veľmi predčasne. Komu napadne že konizácia spôsobí dvojičky, mne sa sníva asi...
""Komu napadne že konizácia spôsobí dvojičky, mne sa sníva asi...""
Si precitaj tvoj uvodny prispevok a nadpis. Potom tu dupkaj, ze ty si to myslela inak. Napisala si to ako tatar. Tak sa necuduj odpovedi @stellarstar
Ved kto ma IQ aspon 100 vie, ze konizacia je skratenie krcka maternice a pri dvojickach je teda dvojnasobna vaha plodov a teda je este vyssie riziko predcasneho porodu a v kombinacii so skratenym krckom je to velke riziko. Na to sa pytam, ze ake s tym tehotenstvom maju skusenosti...Nerozumiem ako moze mat niekto takuto myslienkovu asociaciu naozaj. Dvojicky predsa samozrejme nemaju suvis s konizaciou.
Radsej nekomentujem ...
Ja, rodila som 37+2 prirodzene. Normálne donosení, žiadny vplyv to nemalo.
Mám po konizácii za sebou dve tehotenstvá. Prvé rok po a druhé tri roky po. Zakaždým jedno dieťa ,ale veľké cez 4 kg. Mala som opačný problém ,že som sa neotvárala. Obe deti šli nakoniec sekciou,ale nie kôli konizácii.
Trebalo trosku otázku inac formulovať. Ja som síce nečakala po konizacii dvojčatá ale iba jedno. Od začiatku som brala duphaston kvôli krcku bol krátky aj sa otváral. Nakoniec mi museli dávať v pôrodnici tabletky na krcok lebo sa nechcel otvárať.
@panki wuau to je skvele! A vies aj kolko ti z toho krcka vtedy zobrali? Mne len 7mm. Ale vraj aj to moze byt problem.
Otehotnela som mesiac po konizacii.Cakala som síce len jedno dieťa, ale ešte som aj prenášala
Fu, toto už presne netuším, ale veľa, lebo som bola aj na rekonizácii.
@panki sila, skvele a gratulujem, dufam v podobny zaver aj u nas
@nikha2809 super,vdaka za skusenost
S konizáciou to nebude mať nič spoločné ale viac s ovu a pri delení oplodneného vajíčka