Ako zvládnuť dvojičky?

mbavlsikova
9. nov 2011

Baby čo už máte dvojičky, chcem sa opýtať ako ste to zvladli ked ste ostali s dvoma detmi same a zacali plakat obe naraz, ci uz od hladu, od bolenia bruska, pokakanej plienky alebo od jedu? Este ma taka situacia len caka cca o tyzden ale uz teraz sa toho desim, kedze baby nekojim a hrozne placlive.

madamebutterfly
9. nov 2011

Kamoske sa narodili dvojky, byvaju v malickom dvojizbaku a su na nich sami s manzelom lebo obaja prisli o rodicov a takisto sa bala lebo jej muz chodi na cestovky dost casto ale zvlada to perfektne. Neplasi sa ze och boze revu co teraz?! Proste sa postara o nich jeden po druhom a myslim ze tie deti to citia ze mamicka je v klude. Ona je taka povaha kludna ze zvlada veci s chladnou hlavou a to uz mala plno komplikacii, zapal bradaviek cize nemohla kojit a malicki mali nejake komplikacie po narodeni. Ozaj juobdivujem. Ja som ich dokonca prisla raz strazit ked potrebovala vybehnut k lekarke, na cele doobedie a zvladla som to 🙂 Dala som im mliecko, prebalila, posadila do sedaciek a chvilku sa s nimi hrala a potom zaspinkali a preniesla som ich do postielok a asi dve hodky na nich len pozerala aki su krasni 🙂 ozaj sa neboj, len nestresuj a hlavne nehysterci, ja osobne cakam len jedno ale stresujem uz teraz co a ako bude. Som taka povaha ale budem sa snazit co najviac byt v klude aby bol aj moj maly a v tom pripade sa to da nejako zvladnut. Treba vzdy mysliet na to ze su ludia co su na tom horsie napr maju naraz sest alebo osem deti. Tak to uz by bola aj na mna silna kava 😀

11natalka
9. nov 2011

Ahoj ja dvojičky nemam ale mam dve deti a je medzi nimy len rok a tri mesiace.Manžel išiel von robit do zahraničia takže som ostala na všetko uplne sama.Bolo to tažke obdobie pokym boli mali niekedy som nevedela co skor.Niekedy už aj od unavy som plakala.Ale teraz už su večši chodia už do školky a len s umevom na to spominam.Stoji to za to.