Ahojte prosím vás ty ktorým sa narodili dvojičky chlapci ako ste ich rozoznali ?
Ak ste im kúpili náramky poprosím rovno link kde také maličké kúpim. (Múdre reči ako hľadaj na Google si nechajte!)
Naši jednovaječní sa na začiatku vôbec nepodobali, mali absolútne iné črty tváre, z coho som bola celkom smutná. Teraz sa podobajú ako klasické dvojičky, takže len rodina vieme ktorý je ktorý, v škôlke zatiaľ hádajú. Žiadne šnúrky neboli treba
Naši boli na výzor úplne rovnakí...starší mal na pravom pleci znamienko. Z pôrodnice odchádzal s menovkou v plienke...po čase sme menovku kdesi zapotrošili a celý deň som ho volala bratovým menom..bolo mi divné že nejako nereagoval..večer pri kúpaní som zistila ten omyl 😀 takže menovka jednému do plienky, dostal aj druhý menovku do plienky a pre istotu šnúrku na rúčku..nosil ju cca do 1roka, potom sa už dali lepšie rozoznať
Svokra hovorila že im išli vlásky na hlave do inej strany. To tornádo na hlave, jednému sa točili doľava druhému doprava.
nám ked sa narodili dvojicky do rodiny (raz dievčatá a raz chlapci - obe jednovaječné) tak mali rozdielnu pôrodnu váhu, takže ich bolo velmi lahke rozoznať. Vždy bolo jedno dieťa väčšie.