Recenzie na Kakadémia Dunajská Streda

katarina97
6. jún 2024

Dobrý deň,

Prosím má niekto nejaké skúsenosti/recenzie na súkromnú škôlku/jasle Kakadémia? Dćerka má 1rok, ja idem naspäť do práce a bola by som veľmi rada, keby bola v dobrých rukách.

Ďakujem za každú odozvu 😊

veklipo
6. jún 2024

Mala som tam dcéru. Podľa mňa bola jedno z mala deti, ktoré to tam neznášalo. Mala 2,5r keď tam nastúpila, prvý polrok ok, ale od januára (to už mala 3) to bolo peklo. Ona sa tam nudila, vadil jej malý priestor aj to, ze malo chodili vonku. Cez zimu takmer nikdy.
Ale mladšie deti tam boli spokojne, aj známi, čo tam mali deti, sa na nič moc nesťazovali.

katus1990
11. jún 2024

@veklipo moja neter tam tiež nerada chodila. Učiteľky sa sťažovali, že nechce spolupracovať... V 3 rokoch išla do škôlky a nebol s nou najmenší problém..

nikolaalokin
22. júl 2024

Dobrý deň, ja som kakademiu zvažovala ale nakoniec sme sa rozhodli pre Domškôločku a keďže prijímajú už detičky aj od 1 roka, tak vám ju vrelo odporúčam 🙂

katarina97
autor
22. júl 2024

@nikolaalokin prosím a dokedy majú otvorené? 😊

katarina97
autor
22. júl 2024

@nikolaalokin vedeli by ste mi prosím poslať webstránku? Poprípade ak maju stránku na insta alebo facebook

nikolaalokin
23. júl 2024

@katarina97 pre detičky si môžete prísť do 17-tej a nosiť ráno tak od 7:15 do najneskor 9:00, nakoľko o 9 papaju 🙂