Ahojte, chcela by som sa opýtať na referencie na pôrodnicu v DS. Boli ste tam spokojné? Odporúčate ju?
@martina_90 po odbornej stránke super a po ľudskej nie..ale chvalabohu je tam človek len 3-4 dní tak to vydrzi
@martina_90 aj mna by zaujimalo. Ja som ta bola 2x na pohotovosti gynekologickej v tehu a prvy raz personál uplny otras (tí istí ludia by ma rodili keby som prisla s porodom). Neprijemnejsiu doktorku som nikdy nezazila. Druhy raz boli velmi mili. Mlady pan doktor bol zlaty, ludsky a aj sestricky sa dali. Ale teda mi povedali, ze hoci to maju na nete, na bonding mam zabudnut :(
Pridaj sa do skupiny Pôrodnica Dunajská Streda. Tam máš kopec aj nových recenzií a informácií.
@martina_90 ja som rodila v januári a bola som nespokojná... Pôrod som mala našťastie rýchli ale sestri pri pôrode veľmi "milé"... Po prelozeni na 6sto nedelie sestričky super ale sestry z detského jedna veľká katastrofa... Neochotne otravene zoberú dieťa nepovedia kam, vo vašej neprítomnosti robia prehliadky... Ale zas doktor pre detičky veľký sympaťák 🙂 ak by sa náhodou stalo ze tam budem musieť ísť znova určite odporúčam súkromnú izbu hneď sa tam k vám chovajú inak 🙄
Mám podobne skusenoti ako @123jana456 keď myslis pisala som.o tom v skupine pôrodnica DS... a ešte ja som bola tá zlá že som.napísala také hodnotenie ake som napisala 😁 ale ako vidim sú ludia ktorý to zažili rovnako...
@martina_90 rodila som v roku 2018 ale za mňa žiadna sláva.
@kivi13 ja som im to tiež písala.... A je mi jedno co si o tom myslia... Mňa ako prvorodicku vydesili natoľko ze pochybujem ze do toho ešte raz pôjdem 🙄 nehovoriac o tom ze ma donútili dat dcére sunar napriek tomu ze mne išli prasknúť prsia.... Lebo vraj dieťa neplače pre nič iné len pre to že je hladné.... 🙄 Skoro ma mrdlo keď som to počula 🙄
@martina_90 pripnem sa