Dobrý deň , v máji mám termín na pôrod a stále váham kde rodiť . Napadla ma Dunajská Streda . Máte niektorá z vás skúsenosti s nadštandartnými izbami , prístupom personálu atd ? Ak máte skúsenosti niektorá aj z pôrodnicou v TT , budem rada ak mi pomôžete . Rada by som išla do nadštandardnej izby kvôli súkromiu takze ma info o týchto izbách dosť zaujima, no zaujima má aj Personal . Budem rada ak sa mi k tejto téme vyjadrite ďakujem.
Ja som rodila 2x v Ds. Posledny porod bol teraz v oktobri😊. Personal je velmi mila a ochotna, napriek tomu, ze boli uz unavene za 6dni som tam videla furt tie iste sestricky😕. Ja som dostala nadstandardnu izbu, mala som stastie🙏. Rezervovat vopred sa neda, treba sa pri prijme hned povedat, ze chcete tu izbu. Ja som to povedala kazdemu, kto isiel okolo😅🙈
@miskaleonorbi Ahoj. Ja som v Dunajskej Strede rodila v polovici februára a túto pôrodnicu určite odporúčam. Ja som bola už 2x (rok 2015) veľmi spokojná
Ak chceš viac info, pridaj sa do skupiny Pôrodnica Dunajská Streda. Tam nájdeš veľa skúseností ostatných mamičiek.
Ako viem, tak v DS sa teraz nadštandardné izby nedajú rezervovať dopredu kvôli covidu, musíš mať na ne štastie v deň pôrodu :/