Ahojte viete mi odporučiť autoškolu v Šamoríne? Ďakujem vám 🙂
Super ďakujem🙂 a neviete uz kolko krát ste mali teóriu ? A ako to je keď vymeskam napríklad jednu hodinu keď ma sprace nepustia ?
Teoria 13x a nevadilo ked som vyneskala,asi 2-3x.vacsinou nam pustali videa a ak sme mali otazky tak nam odpovedli.
Ja som robila dlhsie vodicak lebo som nestihala jazdy,niekdy som bola len 2-3x za mesiac lebo manzel pracoval,ja som bola na MD ( dvojicky mali par mesiacov) vysli v ustrety.naozaj zlaty ujovia 🙂 skusky som spravila na prvykrat aj ked viem ze tam boli chybicky pri jazde.z testu som mala 1 chybu.
Tak super pojdem sa popýtať lebo ja sa najviac toho bojím ze nie vždy mi vedia v robote vyhovieť tak aby som vedela chodiť na teoriu q jazdy viem ze vedia sa daktore autoskoly prispôsobiť
Ahoj, už je to dosť dlho, ale robila si ten vodičák? Ak áno, tak prosím napíš kde, a ako si bola spokojná 🙂. Ďakujem
@findomatej Ahoj ano vy-vo autoskole som bola v šamoríne a všetko bolo super a to som mala extremny strach zo soferovania na začiatku.
Ahoj, jej, super, ďakujem ti pekne za odpoveď 🙂
Ešte ťa poprosím, mám otázku. Ako dlho trval celý kurz?
Dajú sa ,,natlačiť,, hodiny, aby ho človek vedel urobiť čo najskôr ? Ďakujem.
Ja som si robila pred dvoma rokmi Vy-vo autoškola. Vedu to taky starsi páni - bratia.su naozaj zlaty,som dda ze som tam bola.platila som na 3 splatky.