Dobrý deň, budeme sa pravdepodobne sťahovať do DS okresu a chcela by som sa spýtať na dobrého pediatra. Konkrétne ak by bol nejaký v Orechovej Potôni, alebo v Dunajskej Strede. Hlavne milý prístup k deťom, ochota všetko vysvetliť a neodbiť rodiča hneď pri prvej otázke. Kľudne aj súkromná pediatria.
Ďakujem 😉
Ďakujem vám za pomoc ☺️
Mu chodíme k Bizubovej, nemali sme žiadne problémy s dorozumením sa.
Ešte raz ďakujem 😊 chcem sa spýtať, aké máte skúsenosti s týmito pediatričkami ohľadom ich pohľadu na povinné očkovanie. Len zo zaujimavosti sa pýtam
@kittyna5 toto zaujíma aj mňa nejaký dobrý pediater ktorý veci neláka ale ani nerobí zbytočnú paniku 😊
@kittyna5 veľmi dobrá, mladá pediatricka je v Holice. Erika Csőgorová 🙂 my k nej chodíme.
V Michal na Ostrove je tiež pediatricka ale s ňou nemám skúsenosti.
@melanyjanka ďakujem pekne 🙂
@melanyjanka áno aj my k nej chodíme, môžem odporučiť veľmi mila
Ahojte. Nemate niekto skusenost s pediatrickou v Gabcikove? 🙂
@eskop môžem sa opýtať ku komu v holiciach chodíte a odkiaľ ste? Dakujem
@kulumulu123 erika csoorgova, z blatnej som. To musíte vybrat lekára aj podľa toho kam patríte. Do samorina nás nezobrali tam len od Miloslavov a hviezdoslavova
@eskop my sme z trnavky vlastne ani neviem kam patríme momentálne máme Dr v ba ale rada by som zmenila... Je tam viac pediatrom alebo všetci z okolia patria k tejto jednej??
@kulumulu123 to je dedinka, len jedna doktorka je tam ale mladá a veľmi milá. Všetko vysvetli poradí. Koľkokrát som niečo aj zavolala a ochotne odpovedala poradila.. v samorine sú také staršie myslím. Skus zavolať oni sa opýtaj odkiaľ si a povedia ci vás môžu zobrar ci nie. Ani sa tam nečaká objednáš sa telefonicky
@kittyna5 my chodíme v Ds k Dr.Angst a maximálna spokojnosť, kľudne sa môžem opýtať všetko ochotne vysvetlí, vyšetrenie neodflakne a sestrička je tiež veľmi milá.