V Dunajskej Strede pobehujú 😫
preboha, kto kde bolo? 😲 keby na toto natrafím už to nerozchodím......
áno, to je strehúň škvrnitý, žije v teplejších oblastiach Slovenska, žiaľ, je dosť veľký a teraz často ľudia zaznamenávajú výskyt tohto pavúka v blízkosti domovov alebo aj priamo v nich..ja som totálny arachnofobik a budem dúfať, že u nás pod Tatrami by mu bolo zima..😨😀
fuj, tak toto je moc. tiez som za to, ze zi a nechaj zit, ale pri urcitych typoch tvorov nemam takyto nazor 😂 ved mne je normalne fyzicky tazko po zhliadnuti tohto obrazku :D pomooooc
Áno, vykynozime všetky pavúky a potom budeme kynozit iný hmyz.
Náhodou je krásny.
Ja ich tiez stretavam v DS na prechadzke a je podla mna krasny, ja ho casto obdivujem a prezeram si ho. Chapem, ze su ludia, co maju strach, ale pokial vam neublizuje, tak ich prosim nechajte zit.
@barbora0308 Pozor aby na teba neskocil ked si ho budes nabuduce prezerat, teraz som sa docitala ze skacu.
fuj, mam husiu kozu z toho
Parada - ludstvo ubera faune jej prirodzene zivotne prostredie a potom ma problem, ked sa ta fauna prisposobi a zije s ludmi.
OK, ze sa bojite, to vsak nie je dovod na zabijanie. Ked sa budem ja bat teba, tiez ta mozem capit lopatou? Ved ho obid, ak je v dome, popros, nech ho niekto vezme do servitky, do pohara, naberie na metlu a vyhodi von. Zeru muchy, komare - sluzia nam, tak majme aspon trochu ucty. Nemusime ich milovat, ale respektujme ich. Ako kazdeho ziveho tvora.
Po mne vcera liezla modlivka, tiez neni najmenšia,, pekne som ju odpratala na travu a žijem
Normálny strehúň... Aj u nás sú. Rôzne. Aj ten žlto-čierny. Máme na pozemku veľa pavúkov. Deti niektorým dali aj mená 🤣 je tu menej múch...
@viestta presne a k tomu učím aj deti 🤷 vsetky vykynozime pavúky, vtaky atd a budem.mat doma biolit 🙈 keby sme byvali.na dome asi mam dom plny teráriá, starsia čo sa da to by pred ľuďmi zachraňovala,,,
Dievcata prosim pripinam sa do najcerstvejsej diskusie asi 😁😁 ale neviem na koho sa obratit, v DS nikoho nepozname. Penzion Nevada a Planeo elektro pri tescu, viem sa medzi tymito dvoma miestami pohybovat mestskou dopravou? Google mi akosi neporadil.
Veľa Biolitu alebo veľká, ťažká lopata na neho 😲