Pavúky v Dunajskej Strede

20. okt 2022

V Dunajskej Strede pobehujú 😫

elenka74
20. okt 2022

Veľa Biolitu alebo veľká, ťažká lopata na neho 😲

pribinak
20. okt 2022

@elenka74 Čo tak ži a nechaj žiť 😊😊😊

elenka74
20. okt 2022

@pribinak veď nech si žije, ale nie medzi ľuďmi, najlepšie niekde hlboko v pralese 😀

pribinak
20. okt 2022

@elenka74 ale toto nie je pavúk čo žije v pralese

elenka74
20. okt 2022

@pribinak Ja viem, len kto sa nebojí pavúkov, nepochopí, čo prežívajú ľudia, ktorí sa pavúkov boja.

denissi
20. okt 2022

preboha, kto kde bolo? 😲 keby na toto natrafím už to nerozchodím......

livi
20. okt 2022

áno, to je strehúň škvrnitý, žije v teplejších oblastiach Slovenska, žiaľ, je dosť veľký a teraz často ľudia zaznamenávajú výskyt tohto pavúka v blízkosti domovov alebo aj priamo v nich..ja som totálny arachnofobik a budem dúfať, že u nás pod Tatrami by mu bolo zima..😨😀

nikky6
20. okt 2022

fuj, tak toto je moc. tiez som za to, ze zi a nechaj zit, ale pri urcitych typoch tvorov nemam takyto nazor 😂 ved mne je normalne fyzicky tazko po zhliadnuti tohto obrazku :D pomooooc

viestta
20. okt 2022

Áno, vykynozime všetky pavúky a potom budeme kynozit iný hmyz.

reaand
20. okt 2022

Náhodou je krásny.

barbora0308
20. okt 2022

Ja ich tiez stretavam v DS na prechadzke a je podla mna krasny, ja ho casto obdivujem a prezeram si ho. Chapem, ze su ludia, co maju strach, ale pokial vam neublizuje, tak ich prosim nechajte zit.

whatever1
20. okt 2022

@barbora0308 Pozor aby na teba neskocil ked si ho budes nabuduce prezerat, teraz som sa docitala ze skacu.

livi
20. okt 2022

@whatever1 skáču v prípade, že sa cítia ohrození

barbora0308
20. okt 2022

@whatever1
@livi
Skacu a hrizu aj psy, ci macky, tie ale nikto nechce hned zaslapnut a buchat lopatou. Obdivujem ich samozrejme z rozumnej vzdialenosti.

bessie12
20. okt 2022

@livi v tomto pripade by som ja na to "skocila", ale s lopatou. Fuj, neznasam pavúky 😖

masinka
20. okt 2022

U nas v Ivanke mame zase taketo fesandy. Minule som sa nemohla dostat dnu, lebo sedela na kuchynskych dverach 😀

livi
20. okt 2022

@masinka toto máme aj my, v skleníku v lete..ale to je drobček oproti strehúňovi..ten má veľkosť takej tarantulky skôr 😀

masinka
20. okt 2022

@livi no dufam ze strehuna tu nestretnem, mne aj tato osicka stacila 😖

simi_77
20. okt 2022

fuj, mam husiu kozu z toho

katarinaba
20. okt 2022

Parada - ludstvo ubera faune jej prirodzene zivotne prostredie a potom ma problem, ked sa ta fauna prisposobi a zije s ludmi.
OK, ze sa bojite, to vsak nie je dovod na zabijanie. Ked sa budem ja bat teba, tiez ta mozem capit lopatou? Ved ho obid, ak je v dome, popros, nech ho niekto vezme do servitky, do pohara, naberie na metlu a vyhodi von. Zeru muchy, komare - sluzia nam, tak majme aspon trochu ucty. Nemusime ich milovat, ale respektujme ich. Ako kazdeho ziveho tvora.

livi
20. okt 2022

@masinka inak to je križiak pásavý, nato, že ja sa pavúkov bojím, tak tento je u mňa ok

zuzulka558
20. okt 2022

Po mne vcera liezla modlivka, tiez neni najmenšia,, pekne som ju odpratala na travu a žijem

masinka
20. okt 2022

@livi inac krasny pavuk to je, ja sa ich nebojim, len mam taky zdravy respekt 😀 tento bol samozrejme setrne prestahovany z dveri dozadu do zahrady 😀

jankalukasova
20. okt 2022

Normálny strehúň... Aj u nás sú. Rôzne. Aj ten žlto-čierny. Máme na pozemku veľa pavúkov. Deti niektorým dali aj mená 🤣 je tu menej múch...

zuzulka558
20. okt 2022

@viestta presne a k tomu učím aj deti 🤷 vsetky vykynozime pavúky, vtaky atd a budem.mat doma biolit 🙈 keby sme byvali.na dome asi mam dom plny teráriá, starsia čo sa da to by pred ľuďmi zachraňovala,,,

petuskaa12
15. nov 2022

Dievcata prosim pripinam sa do najcerstvejsej diskusie asi 😁😁 ale neviem na koho sa obratit, v DS nikoho nepozname. Penzion Nevada a Planeo elektro pri tescu, viem sa medzi tymito dvoma miestami pohybovat mestskou dopravou? Google mi akosi neporadil.

evqa93
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nykkushka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz