Ahojte, chcem sa spytat ako prebieha vysetrenie u Dr.Slezáka.
Chystame sa k nemu do Dunajskej Stredy a zaujimalo by ma ci pri vysetreni moze byt aj manzel.
Cez brucho spravi ultrazvuk, koze byt aj manzel aj fotku si kozete dat vytlacita, vsetko vam popise kde co ma babo ci je vsetko v poriadku aj pohlavie a tak, super zazitok, muz bol cely hotovy ked tak videl mimco 🙂
@x_mery_x jej dakujem za odpoved. Tesim sa na to velmi, ze aj manzel uvidi babo a konecne sa dozvieme co cakame
@nelkaopalena ahoj dakujem za odpoved. Sme uz objednani teraz v marci. Super, ze aj manzel uvidi babatko 🙂. Chcem sa spytat, ze uvidime babo aj 3D alebo len klasicky? Ano viem, ze sa plati okolo 80€.
@kosatka123 Ahoj, my sme boli u MUDr.Slezaka v Petrzalke a vo februari manzel nemohol byt vo vnutri. 1. a 3. trimester sme platili okolo 30€ a 2.trimester viac, okolo 50€.
Maximalna spokojnost, vludny, profesionalny pristup.
@aliaray1 dakujem 🙂
Ja som bola velmi sklamana. Cele vysetrenie trvalo 7 minút, manžel nemohol ísť dnu kvoli covidu, bolo to pred 2 mesiacmi cca. Fotku mi urobil jednu. Hned tu na prvý pokus mi vytlacil. Malá tam má ruku pred tvárou takze nevidno absolutne nic. :( Moja gynekologicka mi robiela podrobne vysetrenia, urobi vela fotiek, je trpezliva a vsetko komentuje. Tak pre mna to bol dost šok. Najmä preto, lebo som za to ešte zaplatila aj 80 eur :D
@viktorka93 to ma mrzi :( mna zas moja doktorka vzdy odflakne bez zaujmu proste. Preto dufam, ze teda pan doktor bude mat dobru naladu a bude sa mi venovat, ked nie tak sa ozvem. My cakame prve babatko je vymodlene a cakali sme nanho strasne dlho a este ked si clovek zaplati tych 80€ tak caka nieco od toho. Dufam ze ma nesklame dr.
@kosatka123 drzim palce 🙏😊 aj my cakame prve a tiez po vela rokoch vymodlene a ziskane pomocou IVF. Takze ma to tiez mrzelo, ale ako vravim, moja dr zvykne trpezlivo vysetrovat, tak som zas nebola o nic ukratena, len o tie peniaze. Snad bude k tebe dojtor trpezlivejsi 🙏