Maminky Veľký Meder a okolie stretnime sa

bebemaly
5. dec 2011

Ahojte maminky, rada by som založila diskusiu, pre mamičky z VM a okolia. Mám 20 mesačného lumpíka. Radi by sme si popísali s maminkami s okolia, aj sa radi stretli na ihrisku či prechádzke ak sa bude dať. Tak hor sa sem 🙂 Pekný deň Vám prajeme! Lucia

rastulka
8. dec 2011

Ahoj! 😲 ja som z Velkych Kosih,to je nedaleko od VM.Velmi do VM nechodime skor do KN. 😉 mam 10mes.dcerku.Ako vidim nieje nas tu vela! 😒

bebemaly
autor
10. dec 2011

@rastulka ahoj, ja som z trávnika 🙂 a tiež sa pomaly začínam orientovať na KN, lebo treba mi s malým dakam chodiť, a kočky z kn mi písali, že je tam dobrý detský kútik v bývalom priore 🙂 cez leto sa ešte dá, do číčova na ihrisko, prípadne na dvore u nás doma, ale teda v zime nebudeme sedieť doma 🙂 a dedina ako vymretá 😅 no, veľa nás nie je.. 😖

angela1
30. dec 2011

@rastulka ,
@bebemaly ahojte dievčatá prisťahovali sme sa do číčova a mám pocit že s malou tu nieje kam ísť, poradíte?

eva76
30. dec 2011

@angela1
ahoj ja som z VM ale ani tu sa veľmi nedá kam ísť. Najradšej by som sa vrátila späť do Bratialavy - zlátá Bratislava

angela1
30. dec 2011

@eva76 ahoj, ani nehovor 4 roky sme tu z toho sa 3 roky snažíme dom predať ale teraz sa nič nehýbe 😠, a denne dochádzame do BA ale od kedy som na MD tak manžel ide ráno do roboty a ja tu už asi zblbnem - ozaj zlatá BA

rastulka
30. dec 2011

@eva76
@angela1 ahojte!Uz som si myslela,ze som iba ja taka cudacka "z velkeho mesta"!Ja som zo Samorina to je iny svet,tu sa cas zastavil! 😖 Aj my sa snazime predat dom ale nic!Aj ja som stale sama s malou,no tu ani chodniky ani ihrisko a ani jedna lavicka nieje! 😠

angela1
30. dec 2011

@rastulka ahoj 🙂 aj ja sa tu cítim ako čudáčka, no možno sa nás tu nájde viac - to by bolo super. pozerám že máme všetky tri cca rovnako staré drobatka tak to by sme mohli občas vybehnúť spolu kočíkovať

eva76
30. dec 2011

@angela1 to by nebolo zlé, sama sa prechádzať no nič moc

bebemaly
autor
30. dec 2011

@angela1 no ahoj, tak to bývaš len kúsoček od nás, ja som z trávnika 🙂 my sme sa prisťahovali pred rokom, a sťahovať sa nebudeme, lebo prerábame domček, no v číčove máte aspoň ihrisko, i keď teraz nič moc v zime, u nás v trávniku vôbec nič.. ☹ a ihrisko v číčove som objavila tesne pred zimou :-/ my síce už veľmi nekočíkujeme, ale prechádzame sa 🙂 tak ak by si mala chuť a čas 🙂 nie je problém, radi pôjdeme. môj muž tiež dochádza do ba denne, a ja som sama doma s malým a nič moc teda 🙂 ja som pôvodne tiež z ba 🙂

bebemaly
autor
30. dec 2011

@angela1 no klamem ťa, 2 roky to už sú :-P čo tu bývame

angela1
30. dec 2011

@eva76 tak si niekedy dohodneme stretko 🙂 , len neviem ako lebo do VM mi nechodí spoj a cez týždeň počas dňa som bez auta, ty si mobilná?

angela1
30. dec 2011

@bebemaly tak to by sme ozaj mohli občas vybehnúť na prechádzku 🙂 , a od jari na ihrisko ...., lebo naše prechádzky sú momentálne len na dvore keďže sa mi nechce samej bezcieľne prechádzať po ulici

bebemaly
autor
30. dec 2011

@angela1 to mi ani nehovor...pol roka som to vydržala kočíkovať po dedine, a nikdy som nestretla ani živú dušu, ako na púšti...potom som to vzdala, a stiahli sme sa na dvor..v pondelok by sme mohli za vami prísť, ak budete mať čas a chuť..predsa, v číčove je sa kde skorej prejsť, ako u nás - buď po hlavnej, alebo po súbežnej s hlavnou, no to už ide o zdravý rozum 🙂

angela1
30. dec 2011

ok budem rada, môžeme sa stretnúť pri takých malých potravinách na hlavnej v smere od travnika je to podstatne bližšie ako jednota, poznáš ich ? vieš ktoré myslím ?

bebemaly
autor
31. dec 2011

@angela1 nooo, rozmýšlam ako rozmýšlam, neviem, ide sa do nich po takých schodíkoch? lebo ja do číčova chodím max do tej jednoty, a na poštu 😀 ale veď sa nájdeme 🙂 parknem to pri jednote, a malého dám do vozítka a je 🙂 kedy by ste mohli? malý mi chodí spávať okolo druhej, tretej, prípadne vôbec a robí zlobuchu :-P. viac menej sa prispôsobím, na robote nemáme nič 🙂

rastulka
31. dec 2011

@angela1
@bebemaly 😀 napiste ake bolo stretnutie!Prajem Vam prijemny dnik!!! 😲

angela1
31. dec 2011

@bebemaly
@rastulka o 11 by sme mohli pred tým dám malej papať a máme volňaska 😀, budeme pri jednote

rastulka ak nemaš nič na robote dojdi s malou aj ty 🙂

tak baby idem spraviť pár chlebíčkou a kapustnicu, zatiaľ pekný deň....... 😉

bebemaly
autor
31. dec 2011

@angela1 jasné, budem tam 🙂
@rastulka príď, budeme radi 🙂 čím nás bude viac, tým lepšie 😉

eva76
2. jan 2012

@angela1
ak je pekné počasie, ano lebo nerada šoferujem ked je sneh alebo prsí

angela1
6. jan 2012

@eva76 ahoj konečne mám čas si vypisovať 😀 , ak budeš mať niekedy čas (pokiaľ bude pekné počasie) daj vedieť mohli by sme vybehnúť kočíkovať, v pondelok sme boli s bebemaly a bola to veľmi príjemná zmena a keby nás bolo viac bolo by to super....... 😉

eva76
7. jan 2012

@angela1
ok, teším sa

aluli
7. jan 2012

Ahojte kocky,ja som sa pristahovala do Medera pred 6 rokmi,ale velmi tu nikoho nepoznam,maly ma 3 roky,do Cicova jezdime na jazero Kitty na zviratka,malemu sa tam moc paci,inac aj Mederi zdechol pes.......je to o nicom,pokial neumite madarsky

bebemaly
autor
7. jan 2012

@aluli no vitaj 🙂 ja bývam pri číčove v trávniku, dáke 2 roky a tu zdechli aj dva psi 😀 to je fakt, pokiaľ nevieš po maďarsky, je to na dve veci ☹ do medera chodievam na nákup do billy 🙂 a v lete sa rada aj trochu v okolí potúlam, no vždy sama..len so šušníčkom

angela1
7. jan 2012

@aluli ahooj 🙂 , v číčove je jazero? 😲 to som ani netušila - tak to aby si nás tu trocha previedla 😀

bebemaly
autor
7. jan 2012

@angela1 🙂 no aj ja pozerám ako vizír 😀

bebemaly
autor
7. jan 2012

@angela1 inak v utorok budete môcť? 🙂

angela1
7. jan 2012

@bebemaly jasne tešíme sa 🙂 🙂

bebemaly
autor
7. jan 2012

@angela1 oki, napíšem smsku v pondelok večer a dohodneme čas 🙂 aj my sa tešíme 😉

aluli
8. jan 2012

Ahojte,kludne sa mozeme niekedy domluvit a ukazem vam kde je to,je to ked sa zaboci z hlavnej cesty u tych drevenych soch a ide sa stale dozadu okolo kostola stale dozadu,potom je taka polna cesta,ktora sa rozdvojuje,date sa do lava a pridete priamo k tomu,poprvy krat nas tam zobral muz inac bych to tiez nenasla 🙂 Je to na takovej samote-pridam par fotiek 😉

aluli
8. jan 2012

Dokonca som to aj vygooglila 🙂 http://www.azet.sk/firma/250989/andrea-krajmero...