Ahojte maminky, rada by som založila diskusiu, pre mamičky z VM a okolia. Mám 20 mesačného lumpíka. Radi by sme si popísali s maminkami s okolia, aj sa radi stretli na ihrisku či prechádzke ak sa bude dať. Tak hor sa sem 🙂 Pekný deň Vám prajeme! Lucia
@rastulka ahoj, ja som z trávnika 🙂 a tiež sa pomaly začínam orientovať na KN, lebo treba mi s malým dakam chodiť, a kočky z kn mi písali, že je tam dobrý detský kútik v bývalom priore 🙂 cez leto sa ešte dá, do číčova na ihrisko, prípadne na dvore u nás doma, ale teda v zime nebudeme sedieť doma 🙂 a dedina ako vymretá 😅 no, veľa nás nie je.. 😖
@angela1 no ahoj, tak to bývaš len kúsoček od nás, ja som z trávnika 🙂 my sme sa prisťahovali pred rokom, a sťahovať sa nebudeme, lebo prerábame domček, no v číčove máte aspoň ihrisko, i keď teraz nič moc v zime, u nás v trávniku vôbec nič.. ☹ a ihrisko v číčove som objavila tesne pred zimou :-/ my síce už veľmi nekočíkujeme, ale prechádzame sa 🙂 tak ak by si mala chuť a čas 🙂 nie je problém, radi pôjdeme. môj muž tiež dochádza do ba denne, a ja som sama doma s malým a nič moc teda 🙂 ja som pôvodne tiež z ba 🙂
@angela1 to mi ani nehovor...pol roka som to vydržala kočíkovať po dedine, a nikdy som nestretla ani živú dušu, ako na púšti...potom som to vzdala, a stiahli sme sa na dvor..v pondelok by sme mohli za vami prísť, ak budete mať čas a chuť..predsa, v číčove je sa kde skorej prejsť, ako u nás - buď po hlavnej, alebo po súbežnej s hlavnou, no to už ide o zdravý rozum 🙂
ok budem rada, môžeme sa stretnúť pri takých malých potravinách na hlavnej v smere od travnika je to podstatne bližšie ako jednota, poznáš ich ? vieš ktoré myslím ?
@angela1 nooo, rozmýšlam ako rozmýšlam, neviem, ide sa do nich po takých schodíkoch? lebo ja do číčova chodím max do tej jednoty, a na poštu 😀 ale veď sa nájdeme 🙂 parknem to pri jednote, a malého dám do vozítka a je 🙂 kedy by ste mohli? malý mi chodí spávať okolo druhej, tretej, prípadne vôbec a robí zlobuchu :-P. viac menej sa prispôsobím, na robote nemáme nič 🙂
Ahojte kocky,ja som sa pristahovala do Medera pred 6 rokmi,ale velmi tu nikoho nepoznam,maly ma 3 roky,do Cicova jezdime na jazero Kitty na zviratka,malemu sa tam moc paci,inac aj Mederi zdechol pes.......je to o nicom,pokial neumite madarsky
Ahojte,kludne sa mozeme niekedy domluvit a ukazem vam kde je to,je to ked sa zaboci z hlavnej cesty u tych drevenych soch a ide sa stale dozadu okolo kostola stale dozadu,potom je taka polna cesta,ktora sa rozdvojuje,date sa do lava a pridete priamo k tomu,poprvy krat nas tam zobral muz inac bych to tiez nenasla 🙂 Je to na takovej samote-pridam par fotiek 😉
Dokonca som to aj vygooglila 🙂 http://www.azet.sk/firma/250989/andrea-krajmero...
Ahoj! 😲 ja som z Velkych Kosih,to je nedaleko od VM.Velmi do VM nechodime skor do KN. 😉 mam 10mes.dcerku.Ako vidim nieje nas tu vela! 😒