Mamička z Dunajskej Stredy

lenkagrausova
8. dec 2020

Ahojte mamičky. Rada by som si pisala popripade časom aj zoznamila s nejakou mamičkou v okolí DS, bývam v Medveďove dva mesiace, nepoznám tu ani živého ducha. Mám synčeka, 6 týždňov a verím , že časom by som rada s niekým vybehla von, alebo aj keď potrebujem niečo poradiť tu v okolí nemám sa na koho obrátiť. Neviem vôbec po maďarsky tam ak by sa taká našla nech sa mi ozve 😊

eskop
8. dec 2020

@lenkagrausova ahoj, ku mne pribudne dcerkabaz v marci .. ja som z macova to je od Samorina 9km a tiez tu moc ludi nepoznam a neviem po madarsky 😃

lenkagrausova
autor
8. dec 2020

@eskop na mňa tu pozerajú jak na prízrak že hovorím po slovensky 🤣

adkka_
9. dec 2020

ahojte :D ja som sa pred dvoma rokmi pristahovala priamo do DS a po madarsky neviem ani ceknut 😅😅😅😅😅 prve babatko cakame teraz 28.12 ☺️☺️

eskop
9. dec 2020

@adkka_ ahoj, a odkial si sa pristahovala? 😃 tak super, ze nas je stale viac 😃

adkka_
9. dec 2020

@eskop ja pochádzam z východu 😁 Stará Ľubovňa

lenkagrausova
autor
13. dec 2020

@adkka_ ahoj. Z východu? Dobre zďaleka. Za chvíľku máš teda termín, držím palce aby všetko dobre dopadlo 😊

adkka_
13. dec 2020

@lenkagrausova dakujem krasne, ano ano, 28.12 by mal nastat ten den D takze uz len fucim a fucim 😁😁😁

kyra22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alvaluka
22. dec 2020

Ahojte, my sme sa nastahovali do Kolonie - Michal na Ostrove. Rada si aj s niekym napisem a ked pominu opatrenia a Covid rada aj zajdem na kavu. Dcera ma rok a dva mesiace

romanuella
30. dec 2020

Ahojte, aj ja byvam v ds , už skoro 5 rokov, som povodom z BA , ciže po madarsky tiež neviem ani ceknuť :D ,

panorek
30. dec 2020

Hah mňa pobavilo len spojenie živého ducha boháča to je oxymoron ako z ucebnice

simikav
15. jan 2021

@kyra22 a v ktorej časti ste?my sme.sa pred troma rokmi preetahovali do Lehnic,do Sásy,mám pomaly 18mesačného chlapa doma 🙂

kyra22
15. jan 2021

@simikav pri umyvarke a vy

simikav
16. jan 2021

@kyra22 píšem Vám súkromnú správu 🙂

mily1234
19. jan 2021

@lenkagrausova ahoj, ja som tiež prišla pred pár mesiacmi na južné Slovensko bývam 20 min od DS a nikoho tu nepoznám tiež 😂 takže je to také zaujímavé. A o pár týždňov sa mi má narodiť dcérka 🙂 ty máš super de už máš na svete 🤗

mira0611
1. feb 2021

Ahojte Baby, ja byvam v Ds pristahovala som sa z Medvedova. Chodila som do slovenskej skoly, v Lehniacia uz byva vela slovakov, do Medvedova chodia bratislavcanie cez vikendy, teraz je covid, mozno preto ich tam nevidat. Madari sa boja hovorit po slovensky, boja sa ze nieco zle povedia a tak su radsej ticho, ale mily usmev ladi lame. 🙂 drzte sa a po case sa aj jazyk naucite, aj ked nechcete, proste sa to na Vas nalepi.

majcek
7. feb 2021

Ahojte 😁 ja byvam v DS cca 3 roky, sice tu par ludi poznam, ale mohlo to byt aj lepsie 😁 madarsky neviem a rada spoznam niekoho noveho

radanna11
1. mar 2021

@lenkagrausova
@mily1234
@simikav
@kyra22
@simikav
@lenkagrausova
@adkka_
dievčatá ja som z martina a bývame v šamoríne rok a pól cítim sa tu strašne opustená lebo tu nikoho nemám 😡😡😡mám sedem ročného syna a pokúšame sa aj o druhé ale nedarí sa to mi tiež nepridáva na radosti , ak budete niekedy robiť nejaké hromadne stretko ja sa veľmi rada pridám 😀