Je v okrese Dunasjká Streda detská výjazdová pohotovosť?

budkac
9. dec 2022

prosim vas mate jiekto skusenosti s detskou pohotovostou okres ds? ma vyjazdovu pohotovost? sme zo stvrtka.. dunajska luzna ma senec ma.. ale k nam nedojdu kedze sme mimo okres.. nejake skusenosti? odporucania?

macik34
9. dec 2022

@budkac prečo nejdeš autom sama?

luccija
9. dec 2022

@budkac kamarátka si volala súkromnú stojí okolo 100 eur, ale bola veľmi spokojná.Skus pozrieť na webe vydepo.sk?

asocial
9. dec 2022

@budkac nema dl ani senec. Jedine mozno sc pre samoplatcov, aj to jw asi zrusene. V neskorych hodinach kramare, inak pezinok ci ds. Beru aj deti. S pK mame skusenost v vikendu, ked na kramaroch na pohotovisti povedal ten, co prijma deti "vyzera dobre" na apaticke decko a nepriamo poslal prec. V PK vysoke CRP, okamzite ATB.

janka2501
10. dec 2022

Senec nema, mne chodili pred par rokmi s PK, ale uz nechodia,ak nieco idem radaej do PK ci zo sebou,alebo dcerou

gertrudaosem
10. dec 2022

@macik34 nie každý ma vodičák už to pochopte konečne.

dajda_01
10. dec 2022

@budkac "vyjazdova pohotovost "už globálne neexistuje niekoľko rokov...po svojej ceste autom na pohovost, ak je veľmi veľmi zle záchranka

budkac
autor
10. dec 2022

dakujem vam vsetkym… ono to nie je uplne easy.. ked mate 2r dieta v najvacsom dazdi ho slahnut do auta a ist na pohotovost ked ma 40tky teploty a ste sama.. a ked neviete co cakat, ci si vas nechaju.. alebo poslu domov.. navyse som chora aj ja, takze ak by ho hospitalizovali asi by ma nenechali pri nom..

noc sme zvladli.. dnes sa nam podarilo spojit s pedi takze sme sa nastastie pre tento krat pohotovosti vyhli..

aurorastone2
10. dec 2022

@macik34 ano jasne mame všetky auto aj vodičak 🤦‍♀️

asocial
10. dec 2022

@budkac verim, ze bude dobre. My sme tieto stavy zazivali minuly tyzden, nebolo mi vsetko jedno, chora ja, chore obe deti. Starsi ako spomenute skoncil na ATB. A nabuduce, ked daco take bude, urcite PK. Ja napr. nie som sofer, ale chvalabohu mam muza.. Drzim palce, nech ste coskoro fit.

macik34
10. dec 2022

@budkac veď to... Občas stačí obklad a Paralen.

budkac
autor
10. dec 2022

@macik34 my sme boli tak ze lieky fungovali dve hodiny potom naspat 40 a zabaly to stiahli na 5 minut.. bolo to peklo ale uz je dobre

budkac
autor
10. dec 2022

@asocial prave za toto ti dakujem ze si to tak napisala.. ja ked som sa zamyslela ako vaetko zbalit nalozit vsetko v lejaku do auta aj dieta klepajuce sa.. potom hladat pohotovost kde sa na teba pozeraju ze poco si dosla.. a ked si napisala ze ked nie je apaticke nie je o com… tak som to hned zavrhla.. noc sme prezili den bol este tazky ale uz je dobre 🙏🏻 dakujem

macik34
10. dec 2022

@budkac aj my sme mali chrípku. Tiež moc nezaberal Paralen.. keby toto každý využival pri horuckach, tak chudáci lekári.

budkac
autor
11. dec 2022

@macik34 hej len ono to nie je sranda… ak by si zazila febrilne krce u dietata…tak by si to nenapisala… pre tak male deti su tak vysoke horucky nebezpecne

macik34
11. dec 2022

@budkac poznám to veľmi dobre.. mám 3 deti. Ale snažím sa zachovať chladnú hlavu a nie hneď ísť na pohotovosť. Zábaly, tekutiny a lieky vždy horúčky zrazia. Na horúčky sú pediatri. Len som tým chcela povedať, že možno by ten výjazd niekto viac potreboval... Keby každá mama, hlavne v tomto chripkovom období chcela, aby lekár chodil k nim domov je sebecké.