Ahojte babulky,sme tu novi,nikoho nepozname,rada sa zoznamim s novymi babenkami,mam 4apol rocneho a 3 rocneho nezbednika 🙂 ,budem rada ak sa niekto najde s podobnym osudom a napise mi.
Ahojky, ja bývam v Kvetoslavove, bývame tu 2 roky a nikoho tu nemám, mám 2 ročnú Ninu a 15 ročného puberťáka, ktorý s nami nikam nechce chodiť, tak sa túlam sama s malou. Ak sa budeš nudiť tak napíš a môžme dať aj stretko pri kávičke. PA Milena
jeeeej, aj my sme tu noví, babo je ešte len na ceste. no tiez tu nikoho nepoznáme, okrem susedov, ale tí sú už vacsinou v dochodkovom veku 😒
Priblizne viem kde asi,mi tu byvame od maja na dunajskej ulici,mame pekny vyhlad na dunaj a tiez tu byvaju v bytovke skor v dochodkovom veku,ale aspon je tu klud a mestecko sa nam paci.Drobcek poslucha?Urcite sa uz velmi tesite.
Vitajte samorincanky 🙂 ja tu byvam odkedy som sa narodila 😀 vacsinou sa s malou tulame v parku, na ihrisku mestsky majer, a cez jesen/zimu v babaklube 🙂
@elus no my mame poniektorých susedov zas dost cudných 😒 . mesto je uzasne, kludne, ale nezaskodila by mi sem-tam nejaká spoločnosť 😒 ! No drobček poslucha ako kedy, uz teraz sa vacsinou prisposobuje jemu, nie vzdy chce, co by som chcela ja 😀 hlavne môj jedálniček sa mu nepáci 🙂 , ale sme strasne stastni, ze ho budeme mat a ze sa nám pekne vyvija.
Vyguglila som tu Vasu ulicu, to ani nie sme moc daleko od Vas. Odkial ste sa pristavohali?
No mas to na skok ku nam 🙂 ,tiez mi chyba spolocnost,s niekym pokecat a tak,dookola len stereotypniekedy sa mi zda ,ze uz skoncim na cvokarni 😀 😀 😀 ,teraz sa tesim k nasim,maly sa aspon vyblaznia na chalupe u brata,pristahovali sme sa zo Sale,pochadzam z Povazskej Bystrice a manzel z Cadce,a vy?Ozi ako sa volas?
@mezike No mas to na skok ku nam 🙂 ,tiez mi chyba spolocnost,s niekym pokecat a tak,dookola len stereotyp,niekedy sa mi zda ,ze uz skoncim na cvokarni 😀 😀 😀 ,teraz sa tesim k nasim,maly sa aspon vyblaznia na chalupe u brata,pristahovali sme sa zo Sale,pochadzam z Povazskej Bystrice a manzel z Cadce,a vy?Ozi ako sa volas?
ahoj ja som z Dunajskej Luznej kusok od teba kludne dakedy mozme dat stretko moja ma 2 roky a 3 mesiace