Ahojte, hladam kamaratku v obci Michal na Ostrove. Prestahovali sme sa do Kolónie Michal na Ostrove pred 4 mesiacmi a privitala by som obcasnu kavu alebo iba posedenie s niekym.
Mam malu dceru, 9 mesacnu, tak pripadne by sa aj deti mohli spoznat trochu aby hlavne mala nevidela stale iba mna a svojho ocina.
Dievcata, ja si rada dam kavu, od priatela viem pozicat auto a do Michala to hadam zvladnem odsoferovat. Obcas sa prejdem s kocarikom na zaciatok Michala ale dalej som sa este nedostala
Keby ste chceli, pridajte si ma na Facebooku medzi priateľov a dohodneme sa na nejakom stretnutí. Moje meno je Marianna Abíková.
@luci767 Ahojte baby, ja som z Orechovej tiež by som privítala nejaké kamošky. Síce dieťatko nemáme, ale patríme madzi aktívnych snažilcov. Aktuálne ležim v nemocke a čakam na laparoskopiu, mimomaternicove tehotenstvo po roku snaženia :(
@luci767 @julkacselenyi @luci767 @marianna_peskova ahojteee ja som z lehnic čakáme prvé babatko tiež tu nikoho nemám ak máte zaujeeem ozvite sa bola by som veľmi rada 🙂))))
@julkacselenyi ahoj aj ja som z orechovej. Mrzí má tvoja situácia 😕
@luci767 Ja som z MnO, ale bývam v centre dediny. Môj syn má rok a deväť mesiacov.