Gynekológ v Dunajskej Strede

10. jan 2024

Ahojte.Viete mi poradiť dajakeho dobreho gynekologa alebo gynekologicku v DS ? Ktory berie nové pacientky a nemá problém sám od seba vysvetliť pacientke jej zdravotný stav a aj jej poradiť ? Mam gynekologicku nieje s DS ale z nej daco dostať to je katastrofa.Bola som aj na krvných testoch ked som bola tehotná bohužial skončilo to spontálne no vôbec mi nepovedala výsledky s krvy či ich mam dobre alebo zlé výsledky som videla iba vtedy keď mi dala papiere do nemocnice žial do výsledkov sa ja nevyznám takže vobec neviem ako som na tom s krvou.Teraz na výsledok HCG čakám od piatku že mi zavolá či už mi kleslo kedže mi povedala že si nemám volať že oni volajú vysledky a stále sa mi nik neozval. A keď sa chce človek informovať o výsledky alebo objednať sa na vyšetrenie musí minimálne 10x im zavolať aj to nezdvihnu mobil a ani nezavolajú späť tak sa to potom musi riesiť cez sms.Tak by som rada vymenila doktorku za inú kedže toto neni pristup normálny k pacientom.Ďakujem

nikolaalokin
11. jan 2024

Ahoj. Ja som veľmi spokojná s MUDr. Janou Drienovskou, ktorá ma ambulanciu v Sagaxe. Sestrička je úžasná a doktorka detto. Majú úžasný prístup k pacientke a v cakarni som nikdy nečakala po čase, na ktorý som objednana.