Dávali ste si robiť vinylovú podlahu v okolí Dunajskej Stredy alebo Šamorína?

sandra49
1. okt 2024

Ahojte. Potrebujem nasmerovať. Dávali ste si v posledných mesiacoch robiť vinylovu podlahu nejakej firme z DS, Šamorína alebo z BA(tam bude asi "bratislavska" prirazka)? Zaujíma ma, koľko si vypytali za m2 prace a či oni dodali podlahu alebo ste si ju muselo kúpiť inde vy, budem rada aj za konkretnu firmu. A odporučte mi prosím aj značku, pripadne obchod (žiadny merkury market) kde ste kupovali. Rada by som si vypocitala, co by ma to cca vyšlo len vôbec neviem v akej sume sa pohybuje práca. Velmi pekne ďakujem 🩷

sandra49
autor
1. okt 2024

@tundra ďakujem ale ja neviem co všetko tam potrebujú robiť, keby dali dole celoplosny koberec. Takže vďaka za snahu ale moc mi to nepomohlo.

tundra
1. okt 2024

@sandra49 8,45€/m2 vinylovej podlahy,19€/h osobu za odstranenie koberca, bez likvidacie.
Pre cca.nastrel ceny zaokruhli pracu na 10€/m2+podlaha podla vyberu.Ak su podlahy krive,musia sa vyrovnat,da sa to podlozkou alebo poterom.Pred styrmi rokmi som menil podlahu v celom dome 120m2.Nezabudni na okrajove listy,tie su tiez celkom drahe.

sandra49
autor
1. okt 2024

@tundra ďakujem ti. Lišty mam teraz ako keby odrezany pas z tej podlahy a to je nalepené na stenu. To sa mi páči, takže to by sa riešilo týmto spôsobom.

tundra
1. okt 2024

@sandra49 vzdy sa môze vyskytnut nieco,co pracu predrazi,napr.vyrezavanie vyklenkov,je extremne pracne a stoji to kopu casu.Tam daju urcite,daky hodinovy pausal.Inac ceny prace, pekne vyleteli na Slovensku,len pozeram🥴.Urcite si pytaj referencie a pozri prace,co realizovali.Drzim palce,aby si mala z novej podlahy radost😉.

sandra49
autor
1. okt 2024

@tundra no už som to približne spocitala. Takže pokiaľ nebudem mat 3 tisíc nebude sa nič konať 😅 ale dobre, aspoň viem s akou sumou priblizne počítať, myslela som si, ze to môže vyjsť okolo 6 tisíc. Ďakujem ti pekne za rady🩷

tundra
1. okt 2024

@sandra49 nz.Mna cakaju oblozit schody😳 a tiez zvazujeme vinyl,len to je tolko prace,ze sa mi do toho nechce🙈😁.Inac,ak mas koberec nalepeny,tak to je ina sranda,dat ho dole...
Ak budes potrebovat poradit,kludne napis.

sandra49
autor
1. okt 2024

@tundra tie schody ti závidím 😁 zrejme ti tam nič nebude vrzgat😉 naše sú celé drevené, lebo drevo dom a vrzgaju tak, ze raz ich vlastnoručne vytrham a budeme hore chodiť po rebriku🤣🙈 koberec je lepený, ale má už veľa za sebou a odliepa sa v podstate sám.. keby veľmi chcem tak ho aj sama vytrham.😅

tundra
1. okt 2024

@sandra49 nie je co zavidiet...Nase su tiez drevene a je na nich koberec a tiez mame drevodom😁.Koberce boli vsade a zostali uz len na schodoch.Vrzgaju len malicko.
Mame psa a chlpy sa drzia,prave na schodoch.
Ak nezabudnem,poslem ti fotku,pred a po,ale este som nezacal.Pekne schody mame na Slovensku,betonove-oblozene bukovym drevom,tie nevrzgaju.