Ahojte premýšľame nad kúpou nehnuteľnosti v DS. Sme z ineho mesta. Čítala som niečo o lokalitách no neviem ako je to dnes. Ulica športová, sídlisko Sever..negativa, pozitíva nejaké? Ďakujem pekne
Do DS nechoď, to je strašné mesto 🤢 tam by som nešla ani zadarmo... A taký názor má veľa ľudí mimo DS ... V DS sú divní ľudia, úplne mimo
@gertrudaosem prečo by mali byť mimo?🤣 už tam býva celkom dosť Slovákov.. a ľudia sa nájdu vsade kadejakí aj keby bývate na Miami
@eskop neviem či myslí priamo divných maďarov.... lebo ja mám asociáciu "divných ľudí" s mestom prievidza - prisámbohu že nikoho normálneho odtiaľ nepoznám 😂 čiže jej sa proste nemusia pozdávať pd
@eskop nemyslím maďarov... Práve že poznám mesto DS... A viem aj po maďarsky... Vyhýbam sa tomuto mestu... Proste nepríjemné mesto aj ľudia, teraz nemyslím teba konkrétne ale je tam trošku iná mentalita, nazvem to tak a fakt bez urážky... Vedia to aj iní ľudia z iných okresov čo tam sem tam zavítajú... Proste za mňa určite nie.
@gertrudaosem ja byvam pri ds, tak ale často chodím vybavovať a nakupovať do ds a v pohode. Ale tak každý sme iní no🤣aj samorin je cudne mesto
@eskop, trocha oneskorene, ale neda mi to. V Samorine su minimalne 3 zmrzliny (4.strojovu neratam), 2 v centre a jedna kusok od centra, na Pomlejskej ulici. V kazdom pripade z toho aspon 2 su vyrabane z nezpracovanych surovin. Rodinna firma ma tradiciu a dobru povest. Je znama po celom kraji.
Co sa tyka oblecenia, v centre boli vzdy 2-3 butiky, plus taliansky tovar v starom obch.dome, modny tovar Essoline v byvalom dome sluzieb. Velky obchod s odevami Operativa, ktory je zaroven aj velkoobchodom, je na Priemyselnej ulici. Okrem toho na okraji SM je Pepco, Tedi, Kik, Takko, CCC, Daichman, Mobelix, Jysk, Tesco, Kaufland, Lidl, Billa, Andreashop, Planeo, Sportisimo a pod.
Lokalita fajn,je tu veľa možností pre deti. Ale je pravda,že ľudia sú "iní" ,tiež som sa sem presťahovala a môžem potvrdiť. Ale za mňa to nie je taký problém,keďže máme svoju partiu kamošov s ktorými sa schádzame.
Ja byvam v DS a poviem vam obchody sa daju vyriesit aj inak.to by som ani nebrala ako dovod..skor mi chyba priroda ked uz tak.🙂 Za nakupmi v pohode do BA alebo do Gyoru dokonca mam znamu ktoru chodi za nakupom aj do Nitry.
@eskop Šamorín je všetko možné, len nie veľké mesto. 🙂 Ale vždy som tu zohnala všetko, čo som potrebovala. Nikdy nezabudnem, ako som telefonovala s mamou, sťažovala sa mi, že celý deň behala po meste a nevedela zohnať náhradný nôž do mlynčeka na mäso (mama býva v BA). Do pol hodiny od telefonátu som ho mala v ruke. Kúpený v domácich potrebách v Šamoríne.
Ja som z ds, ulica sportova je pomerne pokojna ulica, (okrem futbaloveho osialu ked sa konaju zapasy na tejto ulici je totizto stadion DAC.) Ulica je cez den akoze jeden z hlavneho tahu na sidlisko sever. Nic vsak neobvykle. Nedaleko su super ihriska (hlavne najvacsie sportove trhovisko kde je plno ihrisk) ) skoly, gymnazium , obchody. Stred mesta v pohode aj peso 10 min. Sidlisko sever 2 bolo v minulosti asi najhorsie v ramci DS ale uz sa to roky meni, a uz to neni pravda.