Ahojte, prosim vyberali detom nisne mandle plua prepuchovali uska, lebo mali nahromadene sopliky pri bubienku, uz mame 6ty den po operacii a bojujeme s ukrutnymi bolestami krku (seknutie ako keby...)
Nemate s tym skusenosti? Povedali, ze 7-10 dni to bude trvat a nic viac... no mna uz pohlad na tie utrapene bezradne telicka fakt desi :( neviem ako im pomoct
@katren to davame... len mi chytaju fakt priserne bolesti, hlavne starsi, ten si nevie lahnut, rici od bolesti... je to nenormalne... a ja mu nenam ako pomoct... v noci ho to chyti a ked zabere sirup odpadne a spinka ale ta doba kym zabere je priserna lebo sa skruca v bolestiach a prosi o pomoc :((((
@luciamartinkova tak by som rano volala dr....
@luciamartinkova - Dobry den, mozem sa spytat, kde vasim detom robili zakrok? Mojho syna caka to iste, nosne mandle+uska. Takisto, ako ste nakoniec dopadli s bolestami, ktore ste spominala? Dakujem, Lucia
Ahojte my sme boli pred 2 týždňami tiež na orezanie nosnej mandli shaver metódou...čiže jednodňovka po 2 hodinách domov , mali sme komplikácie po ceste zvracal a potom aj deň na to celé doobedie až sme skončili na pohotovosti a potom aj v nemocnici na infuziách ..... neskor nám dr predpísala atb lebo nevedel v noci spávať co ho v zadu bolela šija. Na kontrole sme boli teraz na 10. Deň ranu má zahojenú ale krkom nevie hýbať tak akoby mal , je tam nejake obmedzenie ale bolesti už nemá ... teda dr nám znova nasadila nurofen na cely týždeň 3x denne a potierať hrejivým gélom. Neviem nezdá sa mi ten nurofen keď ho vlastne nič nebolí mám z toho zmiešané pocity .
Ak by to nezabralo máme ísť na rehabilitáciu...stretol sa stým niekto že to až takéto následky môže mať? Poprípade mal niekto ešte aj niečo iné z tej operácie?
@cutie7 ahoj , prešli bolesti nemal už ani 10. Deň keď sme boli na kontrole ale ta pohyblivosť dobra nebola podla dr ešte tak sme boli na nurofene ďalší týždeň... sija je normálna keď boli je to z tej polohy v ktorej robia operáciu avšak ak je ta bolest velka treba kontaktovat dr radšej. My sme brali prvé tri dni aj panadol proti bolesti tri x denne ... maleho bolel krk aj po tom a teda bam vypisali aj atb . Ak môžem odporučiť ten krk je dobre natierať nejakým gélom...nám poradila z pagastana hrejivý ale viem ze tesne po operácii nič teple ba krk nie je dobre dávať ...preto sa bud poradste s dr alebo v lekárni. My sme uz v poriadku našťastie...držím aj vám palce a skoré zotavenie .
@luciamartinkova nam kazali davat tyzden preventivne od bolesti Paralen/Nurofen 3x denne...vam nie? nasim trom robili presne to iste pred 2 rokmi v jeden den, takze viem o com pises....vsetci boli ako kopka nestastia....