Zrušenie rezervácie s poplatkom

21. jún 2022

Ahojte, pri rezervácii ubytovania cez booking som si nevšimla, že nie je možné ju stornovať bez poplatku. Teraz chcem požiadať ubytovateľa v Maďarsku o bezpaltné storno rezervácie - vybrali sme si iný objekt. Aký dôvod by ste uviedli, aby sa to podarilo? A stačí to napísať v slovenčine alebo radšej po maďarsky?

tasticka59
21. jún 2022

skus pisat po anglicky, to je take univerzalne si myslim. ale pochybujem, ze sa ti to podari vybavit, ked to tam maju uvedene, ze je storno za poplatok.

sulejmanka
21. jún 2022

Rusili sme keď vypukla pandémia, nedalo sa, záloha prepadla ,písali sme na booking aj priamo ubytovatelovi,nula bodov.

janai1
21. jún 2022

Žiaden dôvod ti nepomôže ak ubytovacie zariadenie nevracia peniaze, ak sú ochotní vratiť peniaze aj napriek stornu stačí aj len info ze sa Vám zmenili plány a ospravedlňujete sa.

Ľudia sú ale kreatívní u nás keď chcú storno zdarma tak väčšina ľudí nema problém klamať a pochovať pomaly celú rodinu 🤦‍♀️ myslia si, že si musia vymyslieť mega príbeh aby sa im odpustilo storno a takým peniaze nikdy nevrátime

autor
21. jún 2022

pridávam upgrade k mojej otázke:
Napísala som poskytovateľovi správu, že ma mrzí že ruším rezerváciu z xy dôvodu a požiadala som o možnosť zrušenia bez storno poplatku. Už mi prišla aj odpoveď a mojej požiadavke vyhoveli🙂. Teším sa.