Zrušenie rezervácie na bookingu

mancicimancici
3. aug 2022

Ahojte žienky. Mám na vás otázku. Včera som vytvorila rezerváciu na bookingu s tým, že som dala údaje kreditnej karty. Chcela som ju už včera stornovať, prišiel mi nejaký email, v zmysle že hotel zabookoval viac hostí, ako majú kapacitu, že nám ponúkajú adekvátnu náhradu. Ten email prišiel potom, čo som rezerváciu zrušila. Ale dnes mi ukazovalo, že rezervácia je potvrdená. Nejde mi ju zrušiť, skúšala som to už hádam 100x, na infolinke sa neozývajú, stále mi vypisuje toto ( foto ) . Ale na email nič neprišlo. Je to podľa vás zrušené ? Skúšala som kontaktovať hotel, nedvíhajú. Ďakujem

janai1
3. aug 2022

Ako že na infolinke nedvíhaju? Čakala si na linke? Niekedy to trvá aj pol hodinu kým to zdvihne operátor.
Skus toto číslo +420 221 475 750

mancicimancici
autor
3. aug 2022

@janai1 ďakujem, vyskúšam ;)

irusa
3. aug 2022

mne tak zrušili rezervované ubytovanie minútu pred príchodom....všetko už zaplatené s tým , že mi ponúkli nové samozrejme drahšie s tým, že mi rozdiel doplatia...nikdy som rozdiel nevidela ...cez booking nikdy viac..lepšie zavolať priamo do zariadenia a popýtať sa na možnosť ubytovanie...viem, že som nepomohla, no skúsenosť s nimi mám hroznú

mancicimancici
autor
3. aug 2022

@irusa veď práve, dovolala som sa do ubytovania, nevedia po anglicky. Ja po maďarsky neviem :/ išla som do appky booking a pri zrušení mi ukazuje toto:

pinkgirl
3. aug 2022

@mancicimancici ahoj, popros na "stene" tu na koni o pomoc - sú tu dievčatá čo vedia maďarsky a určiť radi pomôžu napísať mail ubytovaniu.