Prosim,kto mi poradi,ako napisat žiadost o zrušenie dovolenky zo zdravotnych dôvodov?Bola som sa pytat v cestovke-kartago,pani povedala,že napisat žiadost a potvrdit lekarom,ale neviem ako...mali sme cestovat 2.jula na dovolenku a mame idu operovat rozpadnuty klb tyžden pred tym a bude potrebovat starostlivost 24 hodin denn ked sa po tyždni vrati,povedali,že aj kôli mame môžem stornovat dovolenku ,že je to v stanovach,len neviem ako napista,dakujem
@dominika6 dakujem,už mi jedna mamina napisala do ip cely koncept
@bielybenny mozem ta poprosit preposles mi to?
@sisi208 jaj moja už to neviem dohladat,ale je to v štýle ako vyššie piše len viac obkecane...ale prišli sme aj tak o 500 eur ktore nam nevratili,lebo že sme nedodržali lehotu na okamžite oznamenie ked sa vyskytla udalost,že do 7 dni treba dat žiadost od vzniknutej udalosti...
@bielybenny my mame mat odlet teraz v pondelok bol to last minute, ale maly je chory...aky bol postup?
@sisi208 hm,pri last minute neviem či nie je rozdiel,ale chod do cestovky a určite poradia čo tam maš napisat,ale 100% nevratia nikdy vždy najdu nejaky zadrhel,ak by sa malemu polepšilo by som radšej išla a ty vlastne ideš rušit v den odletu tak fakt neviem ako to je ,len si zistit v cestovke
@sisi208 aj mna by zaujimalo ako to dopadlo?išli ste na dovolenku či ste rušili?vratili niečo?
@221girl
@bielybenny prisli sme o cca 400eur...
vec: žiadosť
prosím o zrušenie zakúpeneého pobytu vo vašej cestovnej kancelárii dňa xxx,zo zdravotných dôvodov.Prosím o vrátenie plnej sumy xxx na č. u. xxx
za porozumenie dakujem
s pozdravom xxx
v xx
dňa xxx