Ahojte maminy, ideme na dovolenku k moru na 10 dni a ja uz mam paniku aby som nieco nezabudla 😅 Rada by som si s vami presla zoznam co zobrat a co nezobrat.
Moj zoznam: 10x body s kratkym rukavom, 5x body s dlhym, 6x saty, 3x pyzamko, 3x klobucik, 2x plavky, krem s 50 faktorom, kocik, sietku na kocik, Nurofen sirup pre istotu, mydlo, sampon, uterak, stan, 2x sandalky, 2x topanocky, 3x mikina fuuha co vas este napada ? pripadne co z mojho zatial zoznamu je podla vas zbytocne ?
@trasko hej ? nenasla som ok idem skusit hladat znova :D
@nikolet_89 mňa ešte napadajú kvapky do nosa a do uší, repelent a niečo proti gastro problémom. A 10 body s krátky rukávom sa mi vidí prehnané. Tak 5 by som zobrala. Veď aj tak väčšinou času bude malá v plavkách. A keby náhodou tak prepereš,...
@luciannka83 z lekarni nepotrebujem nic ideme.k rodine takze ak by nieco tak nam vybavia.aj mne sa zda vela :aD
Neviem preco si robis starosti a zbytocne zatazujes kufor... Vsak obchody a lekarne existuju 😉
@lucka.lucy to ano, len je to nasa prva dovoleka a bojim sa, ze nieco dolezite zabudnem, a co sa obchodov tyka tam kam ideme my je sice supermarket ale len na potraviny a oblecenie pre malu ak by som nieco zabudla tam zrovna nezozeniem, ale lekaren tam je 🙂
obuv do vody rýchloschnúcu /penové sandálky/ a klobúčik aký? odporúčam šiltovky s látkou,čo kryje aj krk,volajú sa legionárky a osušku jednu k moru a druhú do bytu,tá od mora bude opieskovaná..stan je zbytočný,máš všade slnečníky a lehátka
najdolezitejsie veci na dovolenku su: prachy, platne cestovne pasy a poistenie. Ostatne sa da v pohode dokupit.
@nikolet_89 Neboj, dovolenka dopadne super! 😉
uz tu je taka diskusia.je tam komplet popisane 😉