Ahojte, letím z Varšavy do Viedne a potrebujem sa potom nejako dostať do Bratislavy. Našla som Flixbus, ale tam si treba kúpiť lístok vopred a neviem či bude stačiť 25 minút na presun k autobusu z lietadla. Lietadlo má pristáť 9:45 a bus ide 10:10 alebo si kúpiť pre istotu lístok na neskorší spoj. Resp. viete aj o autobusoch iných spoločností ktoré jazdia medzi Schwechatom a BA?
Idu aj priamo z letiska bez toho aby si kupovala listky dopredu
regiojet napriklad
@minesasubu ďakujem, potešila si ma, toto ma zaujímalo 😊
Autorka ak je plný bus tak ta nevezme keď nemáš lístok.
Ešte chodí aj slovak lines. Ja si vždy kupujem lístok vopred, ak nestíhaš, dá sa zrušiť a kúpiť na neskorší čas.
25min ti isto nestaci, stačí, že bude lietadlo pár minut meskat, kym dajú schody, všetci sa vytrepu z lietadla...kup si na neskorsi a pockas na kave 😉
Vobec ti netreba listok dopredu
Netreba si na bus kupit listok vopred, ale moze sa ti stat, ze nebude volne ak je to nejaky exponovany cas/termin. Jazdi odtial flixbus aj slovaklines.
25 minut ti urcite nebude stacit ak mate napr zacheckovanu batozinu, ak iba prirucnu tak mozno teoreticly ano ale neriskovala by som to.
Za 25min je velmi mala pravdepodobnost, ze sa dostanes z lietadla k busu, ak mas aj batozinu tak bez sance. Okrem flixbusu chodi slovaklines kazdu hodinu a regiojet. Listky za mna kup vopred online - u vodica su vyrazne drahsie a nemas istotu, ze budu volne.
Ja kupujem slovaklines na dva casy ak to vychadza nerozhodne a daju sa stornovat do 15min pred odchodom autobusu, to uz viem ci stiham alebo nie.
Nekupuj si ziadny a odchyt si prvy bus co pride na zastavku kazdych 20 min nieco chodi. Nas zobral sofer za 5€ bez listka
Ja chodim vacsinou slovaklines a listok si kupujem, ked uz mam batozinu a viem, ze stiham. Cez net vyjde okolo 5€ lacnejsie ako na mieste. Ked utekame na bus aby sme stihli rychlik v BA, objednava sestra 😀 ale uz som aj platila soferovi.
Robim to presne ako @amelie2017
listok kup vopred, ked budes mat batozinu, pripadne ak nemas, po vystupeni z lietadla. ja tak robim, presun je potom max 10 minut k zastavke. cez den moze byt bus plny, stalo sa nam viackrat, ze nezobrali uz ludi bez listka. a chodia dost casto, ked tak, pockas hned pri vychode k zastavke na kave.
Slovak lines chodi kazdu hodinu, listok si kupujem, ked uz nan cakam
Ja nerozumiem ty mas nejaky cas kedy mas byt v ba? Si myslim ze ak sa chces len dostat do ba tak spojenie s viedenskym letiskom nie je ziaden problem
Slovak Lines chodi kazdu hodinu, niekolkokrat za den chodi aj Regiojet. 25 minut je neskutocne malo, pretoze nie vzdy sa hned otvaraju dvere na lietadle. Bez listka vopred kupeneho Ta zoberu len vtedy, ak je volne miesto v autobuse. Takze je lepsie si ho kupit vopred. Vela tych autobusov byva plnych a kedze su len na sedenie, tak mas smolu. Ak je volne, kupis si listok aj u vodica alebo stewarda.
Toto je celkom osemetne. Keď si človek kúpi vopred, nemusí stihnúť a v lietadle to nevie zrušiť. Na mieste zas často býva plné a teda aj viac ako dvojnásobná cena... tak si treba vybrať. Akože v noci sme už chodili aj po parkovisku a pýtali sa, ci miekto nejde...
Urcite si nekupuj listok takto dopredu. Je to zbytocne. Lietam vela a lety nebyvaju vzdy presne. Listok si kupujem vzdy az ked lietadlo pristane. Ale este dopredu pred odletom si pozriem casy odchodov regiojet, slovak lines a flixbus a v zavislosti od toho kolko nakoniec trva let si vypocitam, na ktory bus to stihnem a pri pristani kupujem. Trva to len chvilku a stihnes to kym sa zacne vystupovat z lietadla 🙂 ak cestujes v exponovanom case, nenechavala by som to na kupu u vodica na mieste, pretoze tam zvycajne caka vela ludi a nie vsetkym sa ujde.
flix bus je najdrahsi, ja kupujem slovaklines, ten stoji vacsinou 8.90/9.90
lacnejsie urcite nekupis hodinu dopredu pred odchodom.
slovak lines ma jednu vyhodu, chodi kazdu hodinu s tym, ze keď kupis dopredu listok napr. na 12:00 ale budes tam uz od 11:00 mozes, ak bude volne miesto ist aj skorsim. akuratne musis mat listok na AS nivy, inu koncovu stanicu sofer nevie vymenit.
ked kupujes dopredu, je to vyrazne lacnejsie tak do 10 EUR, naposledy som bus, kde som mala listky nestihla a kupovala som priamo na letisku a uz to bolo 16eur
25 minút je málo, stačí trosku meškania a nedobehnes. Tuším aj regiojet chodí, študent agency... Nepamätám sa kt. Som šla ja ale bolo to ltt na posledný spoj, keby ešte niečo šlo tak by som kúpila na neskorší určite.