Zlé recenzie na hotel, do ktorého pôjdeme

3. aug 2024

Strasny pruser...nasa prva dovolenka 😩. Od zakupenia dovolenky (cca 10 dni) sa objavuju brutalne recenzie na hotel kam ideme...bazen je uzavrety,lebo voda je zelena,jedlo otrasne,nefunguje klima na izbe ani chladnicka,vsade su chrobaky, detske programy nic, drinky vraj horsie ako tie klasicke lacne zbrndy a najhorsie je ze hotel prebookovany a posielaju prec hosti co pridu medzi poslednymi v noci a neujde sa im izba. Volala som dnes do hotela priamo a vobec o nas nevedia,po 15 minutach nas nasli v systeme s tym,ze nemame schvalenu rezervaciu a vraj to pisali aj cestovke ze su plny. Cestovka zapiera,vraj je vsetko ok a nemam stresovať, ze urcite bude dobre. No ja vobec nechcem ist na toto miesto s dvoma detmi a z toho jedno je miminko. Co viem robit?? Na koho sa obratit??

isis234
3. aug 2024

@sannn cez akú cestovku ste objednávali?V tej to vybavte. či sa dajú vrátiť peniaze

3. aug 2024

@sannn pytala by som si od cestovky potvrdenie rezervacie..mne to napriklad poslala( sama bez vyzvania) a az potom som uhradila platbu ( boli sme cez Kartago)

3. aug 2024

@isis234 invia. A oni hovoria ze sa s tym neda nic,jedine storno. Ale tak storno uznaju len kvoli chorobe...

3. aug 2024

@sprjuska no mna zial vobec nenapadlo ze je mozne kupit tak dovolenku ze nemas istu izbu 😔. Budem ziadat v pondelok. A co ak mi neda? Alebo teda da ale viem ze bude falosna?

3. aug 2024

@sannn no pozhanala by som si dokazy, recenzie vsetko a isla tam s tym..spisala nejake odstupenie z tohto dovodu, asi by som sa poradila bud s pravnikom alebo s niekym,kto sa tomu rozumie..urcite by som to nenechala tak a nesla tam na blint

3. aug 2024

@sannn a este, bud ma potvrde ie rezervacie a preposle ho..alebo ho nema a musia vratit peniaze..falosne neposle,kedze vie, ze uz ste hotel kontaktovali,mozete ho kontaktovat opat a preverit to

3. aug 2024

@sprjuska dakujem. A teda musia vratit peniaze ked nemaju potvrdenu rezervaciu?

3. aug 2024

@sannn invia je agentura, pytaj priamo cestovku cez ktoru to invia sprostredkovava a ries cez nich ...toto neni dobre ...Aky stat?

3. aug 2024

@pink_lady rodos. A mam to riesit ja? Nie na to je invia? Inak je to solvex

3. aug 2024

@sannn Invia je len cestovná agentúra a nie cestovná kancelária. Aký hotel to je a cez akú CK?

3. aug 2024

@sannn no to neviem, treba si pozriet zmluvu ale podla mna nemusia, musia len ak by vas tam skutocne neubytovali aj to, pokial hotel zvaza ludi inde, tak nemusia...no len ak vam to teda nepotvrdili, zrejme cas asi ani neprevezu inam..

muchotrafka298
3. aug 2024

Predtym, ako ste si to zakupili, tak si nepozerala na recenzie? To je alfa a omega, ked chces nieco rezervovat, pozriet Tripadvisor, Holidaycheck, Google recenzie. Bez toho si nekupuj prosim Ta nic. Tvoj partner co sa tyka zmluvy je INVIA, nie priamo CK, lebo tam si to nekupila. Mas potrvrdenie o zajazde? Zmluvu? Objednavku? Cokolvek z tohoto. Ak to nemas, tak je bezpredmetne to riesit.

floren
3. aug 2024

@sannn ja som minule písala,že prečo ponúkajú zajazd od cestovky,ktorý neexistuje. Mam sa obrátiť na ich kolegov. Za mňa invia nie

1ryba
3. aug 2024

Mne hlava neberie najprv kúpiť a potom čítať recenzie. Naozaj tomu nerozumiem. Tiež nerozumiem nákupom zájazdov cez agentúry, keď si to isté viem kúpiť priamo v danej CK.

3. aug 2024

Jasne ze som citala recenzie...este zaciatkom jula boli v pohode. Jasne obcas staznost na monotonne jedlo a pod ale to neriesim. Nie sme vsetci rovnaky ...tieto extremy su teraz,posledny tyzden dva

3. aug 2024

@sannn ja to pisem len preto, ze podla toho co pises ty, tak invia to nema zaujem riesit...preto by som kontaktovala priamo cestovku...

benit
3. aug 2024

@sannn behni za detskou, vysvetli situaciu, da ti potvrdenie o chorobe, najlepsie nejaka infekcna salmoneloza a vratia ti peniaze. Tak by som to riesila ja.

guudy
3. aug 2024

@sannn uz tu bolo x diskusii o tom, ze nekupovat cez solvex… nemyslim si, ze mate vela moznosti. Oslovte nejakeho pravnika. Len aby vas pravnik nevysiel drahsie ako dovolenka…

3. aug 2024

@benit akurat som to isla napisat

3. aug 2024

@1ryba dana ck mi poslala ponuku prva,a kedze som bola prave v invii,spyatala som sa na to iste a invia mala o 100 eur nizsiu cenu...tak som nakoniec zobrala od nich

@benit dakujem

sasa1310
3. aug 2024

@benit no autorka nemusí mať také poistenie

3. aug 2024

@benit Ak bude poisťovňa preverovať a pýtať od Dr vyšetrenia, bude sranda. Čím dr podloží diagnózu?

sasa1310

@sannn aký hotel*?

3. aug 2024

@sannn Ja by som chuderu doktorku do poistného podvodu určite neťahala. Veľmi zlý nápad.

1ryba
3. aug 2024

@sannn tak aspoň vieš na čom si ušetrila🫣

lenkasarka
3. aug 2024

@sannn sprostredkovane cez inviu som cestovala veľa x a nikdy som s nimi problém namala. Tak snáď to bude aj tvoj prípad

3. aug 2024

@benit no inak moja mala pred dovolenkou kiahne a bala som sa aby nedostal aj syn a ked som to tak trocha zistovala, tak storno by platilo len pre choreho clena zajazdu, nie pre celu rodinu..ale teda neviem na sto percent, lebo my sme boli, nedostal to

3. aug 2024

@1ryba jezis chcela som radu nie mudrovanie. S inviou nemam jedinu zlu skusenost a problemy robi solvex tak nechapem co mudrujes

@sannn Aký to je hotel?