Strasny pruser...nasa prva dovolenka 😩. Od zakupenia dovolenky (cca 10 dni) sa objavuju brutalne recenzie na hotel kam ideme...bazen je uzavrety,lebo voda je zelena,jedlo otrasne,nefunguje klima na izbe ani chladnicka,vsade su chrobaky, detske programy nic, drinky vraj horsie ako tie klasicke lacne zbrndy a najhorsie je ze hotel prebookovany a posielaju prec hosti co pridu medzi poslednymi v noci a neujde sa im izba. Volala som dnes do hotela priamo a vobec o nas nevedia,po 15 minutach nas nasli v systeme s tym,ze nemame schvalenu rezervaciu a vraj to pisali aj cestovke ze su plny. Cestovka zapiera,vraj je vsetko ok a nemam stresovať, ze urcite bude dobre. No ja vobec nechcem ist na toto miesto s dvoma detmi a z toho jedno je miminko. Co viem robit?? Na koho sa obratit??
Predtym, ako ste si to zakupili, tak si nepozerala na recenzie? To je alfa a omega, ked chces nieco rezervovat, pozriet Tripadvisor, Holidaycheck, Google recenzie. Bez toho si nekupuj prosim Ta nic. Tvoj partner co sa tyka zmluvy je INVIA, nie priamo CK, lebo tam si to nekupila. Mas potrvrdenie o zajazde? Zmluvu? Objednavku? Cokolvek z tohoto. Ak to nemas, tak je bezpredmetne to riesit.
Mne hlava neberie najprv kúpiť a potom čítať recenzie. Naozaj tomu nerozumiem. Tiež nerozumiem nákupom zájazdov cez agentúry, keď si to isté viem kúpiť priamo v danej CK.
Jasne ze som citala recenzie...este zaciatkom jula boli v pohode. Jasne obcas staznost na monotonne jedlo a pod ale to neriesim. Nie sme vsetci rovnaky ...tieto extremy su teraz,posledny tyzden dva
@sannn sprostredkovane cez inviu som cestovala veľa x a nikdy som s nimi problém namala. Tak snáď to bude aj tvoj prípad
@sannn cez akú cestovku ste objednávali?V tej to vybavte. či sa dajú vrátiť peniaze