Kočky poraďte nejakú dovolenku kde sa oplatí stráviť Vianoce. Tento rok sme sa s priateľom rozhodli ich stráviť netradične😄 niekde kde je pekne a hlavne teplo a more 😄 chceme ísť na 10 dní tak aby sa tam dalo aj niečo vidieť a zažiť vek máme 24 a 37 a deti nemáme tak niečo také pre nás 🙂
mauricius
Vďaka za rady 😊
Oman
Zanzik
Oman
Thajsko, my sme tak boli, pacilo sa nam
Mexico Punta Cana Bahamas Aruba .. moznosti je vela zalezi aky mate budget .
Tiez sa priklanam k thajsku, alebo napriklad bali, mozno aj kuba alebo mexiko. Oman je super, cena vs vykon a je to blizsie ako ostatne destinacie, ale za mna je to skor taka oddychovka, da sa tam ist na vylet do mesta, pust a nieco lodou, ale nie je tam velmi co pozerat, my sme tam boli na dovolenke s malou dcerou a nam vyhovoval ten klud a pekne pieskove plaze. Rozmyslam, ci by sa vam nepacilo aj v Dubaji, nie je tam vtedy nejak extra horuco, my sme tam tiez boli v decembri a mne prave toto vyhovovalo, ziadne 35-40 stupnove teploty 🙈
Začnite kúriť drevom a koksom a budú netradičné .Namiesto ihlicnateho stromu si kúpte palmu a netradičné ju ozdobte.
Nechajte odomknutý dom a dajte to na fejsbuk a budete mať netradičné svatky., SR neni Švédsko. Netradičné Vás vykradnú.
Ja som sa rozhodla,že tento rok vypnem kúrenie a všetci susedia po do mnou netradičné budú mať zimu .
@lulaby1982 ty sa musis strasne nudit. V kazdej diskusii "smiesny" koment... Haha... 🤦
My ideme do Mexika na Silvestra.
@veronikaszabova Presne,aj ja som si to už všimla,že tie jej príspevky sú "perly" 🙄👎
@jaja20 asi mala prijemny vecer pri vacsej flaske vinka 🙂
@lulaby1982 a my sme sa rozhodli že pôjdeme do tepla kde kúrenie nemusíme riešiť 😄😄
Ďakujem za rady kočky ❤️
Oman (boli sme priamo cez Vianoce), Dubaj (ale tam to more v tom obdobi take teple neni) a potom vyssie spomenuta “exotika” Thajsko a pod.
Thajsko