Ahojte, bol tu niekto? Skusenosti? Co by ste odporucili apartman, apartman superior alebo mobilny domcek?
Sme 4, 2 dospeli a 2r, 8r dieta.
Dakujem za info.
Tie mobilné domčeky sú rozlohovu malé a všetko tam dosť počuť. Apartmány sú 3 a 4 hviezdičkové. Tie 4 hviezdičkové sú tie superior. Superior sú krásne zariadené, nové a moderné. Tie klasické 3hviezdičkové aparmány majú staršie vybavenie a starší nábytok, ktorý už niečo pamätá (také tie klasické chorvátske aparmány). Samozrejme, rozdiel je potom v cene.
@edita88 ten 4* je lepsí ale ani v 3* neumriete. A ešte jedna rada....ja som to mal s dcerou za 170 na noc / ranajky známi 150 s polpenziou - rezervoval si cez ich stránku - ja cez inviu.....Deti sa budú mať kde vyhrať - večerné animácie super - denný program zaručený aj v takej mini školke. More prístup naň sa mi však nepáčili no kvoli dcére sa tam vrátim znova.....
Dakujem za info.. este ma odrazaju recenzie na tripadvisore, ze bazeny su od 10 rana, ale o 9 sa uz tvoria rady… ze je tam hlava na hlave. Planujeme ist v polovici jula. No s tou plnou asi aj treba pocitat, len tiez mam radsej sukromie a pokoj ale detom sa to asi bude pacit
@modry1985 my sme cestovka a máme rovnaké ceny ako Zaton na ich stránke.
@familytravel na ich stránke je cena , stači však napísať email....ale takto bola korona doba....a ja som šiel cez cestovku tiež
@edita88 veľmi odporúčam pre deti. Tie bazény pre deti sú síce až od 10, ale aj keď bol veľmi dlhý rad tak to išlo naozaj rýchlo. My sme boli aj v 4* a aj v 3* a v pohode. Napríklad terasa v tom drahšom bola lepšia, väčšia a prekryta. Inak mi to bolo jedno. Mobilné domčeky sú dosť ďaleko od pláže a aj od toho bazénovej komplexu. Plus sú naozaj stiesnene.
Dakujem
Prosim Vás ten kto bol v Zatone je tam možnosť pračky? Myslím vo vnútri v rezorte ideme na 2 týždne s 2 malimi deťmi a ak by sa tam dalo oprat brali by sme menej oblečenia …
@kamasovadana ahoj, viem že v kempe je veľa praciek, je to hneď kúsok a vyzerá to tam pekne, v apartmánovom rezorte som tiež videla domček s práčkami ale nemám skúsenosť či je to aj pre ubytovaných, ale zase prečo by to bolo presklené.... 🧐
@gabika128 no veď ak by boli bolo by super dám aj 15€ za práčku 😂
Dobrý deň ak by ste sa mali rozhodnúť sli by ste tam zas ? My ale premýšľame nad mobilným domčekom
@edita88 my sme boli v apartman superior, ostatne som nevidela, tak neviem porovnat. ale superior bol krasne novy, moderna kamenna podlaha (odporucam zobrat detom nejake papuce, lebo je ozaj studena) a tiez odrazadla alebo iny dopravny prostriedok, lebo areal je obrovsky, tak sa nachodite. kludne mi napis sukromnu spravu ak mas nejake otazky.