Zakopane - výlet s ročným dieťaťom

2. sep 2024

Ahojte. Som sama na malého, tak tých peňazí nie je zas veľa, hľadám ubytko v Zakopanom do 110€ na víkend. Možno by ste niektorá o niečom vedela. A tiež aj inšpiráciu čo sa tam dá všetko robiť, vidieť a podobne.

nickneznamy
2. sep 2024

Pozri booking, je tam toho kopec, teraz sme boli styria v apartmane 800m od centra a vychadzalo to 100€/ dve osoby + dieta na dve noci.

autor
2. sep 2024

@nickneznamy vieš mi sem prosim poslat link?

zuzanapjat
2. sep 2024

Hotel Hyrny máš 800m od centra a izba s jednou posteľou. na 2 noci vyjde 103€. Na bookingu ti tiež nájde napr. Przystanek Gubalowka, tiež 800m od centra s dvoma postelami za 95€. Zbytocne ti link niekto bude posielat, lebo podla mojich skusenosti sa cena moze lišit na bookingu. Daj si to proste cez booking vyfiltrovať. Lanovka ide na vrch Gubalowka. Za mna je to najkrajsie v zime. Mas tam v centre dom papagajov, motylov, alebo myšaci dom. Ideal je vybrat si nejaky aquapark, je ich tam viac.

lakebabe
2. sep 2024

My chodíme hotel Foluszowy Potok je nový drevený a hneď kúsok od hlavnej triedy par metrov. Niekedy je drahší, ale už sa mi ho podarilo kúpiť aj na tri dni za 120 eur s raňajkami. Skus kuknúť. Za mňa super aj poloha aj hotel

1000alex1000
3. sep 2024

Nevyhadzuj peniaze za ubytovanie v zakopanom ..nie je tam co robit ..staci ti na to par hodin...vela turistov cely rok zla predrazena strava ..ovela lepsi je krakow ak nocovat tak tam