Zakopane s deťmi

1. jan 2025

Ahojte,
ideme zajtra do zakopaneho na 3 dni, aj s 1,5 rocnym dietatom.

Poradte, co sa tam da robit a co sa oplati vidiet.

Dakujem

96sofia96
1. jan 2025

Gubalowka - ide tam pozemná lanovka, hore sú trhy, reštaurácia, bobová dráha (to teda asi pre take malé dieťa nie), a krásny výhľad 🙂

gabus543
1. jan 2025

Včera sme boli v Zakopanom s 16 mesačným synom ,boli sme na Gubalowke s kočíkom a potom sme sa chceli prejsť po Krupowki no tak bola hlava na hlave 🫣 tak sme to potom vzdali a šli sme domov. Na Gubalowke ako vyjdeš z lanovky po pravej strane dole sa dá vyšantiť na snehu a je tam aj dosť veľa stánkov zo suvenírmi, všimla som si že majú v jednej časti aj lamy no neboli sme tak neviem ako to funguje .Z Gubalowky bolo vidieť že majú ruské kolo tak možno to by som skúsila a potom nejaké wellness a majú tam aj dom ilúzií ,dom hore nohami a múzeum voskových figurín a na Krupowki som si ešte všimla detskú herňu no bez osobnej skúsenosti

autor
2. jan 2025

@gabus543 dakujem a este otazka a je v meste sneh??

gabus543
2. jan 2025

Vôbec 🤦‍♀️

javiemneviem
2. jan 2025

V Zakopanom je múzeum myši… za mňa úžasná vec. Syn nemal ešte 2 roky keď sme tam boli prvýkrát a veľmi sa mu to páčilo.

javiemneviem
2. jan 2025

Chystáme sa aj my na ďalší týždeň. Ak by si mala nejaký typ, môžeš potom napísať 🙂

simona_letova_b
2. jan 2025

@gabus543 Ahoj, bolo tam veľa ľudí prosím? Tiež sa chystáme s deťmi. Ale odrádza ma to, ak si predstavím, že to bude hlava na hlave🫣 To sa radšej prejdeme niekde tu u nás 🫤

gabus543
2. jan 2025

@simona_letova_b fotene ako sa ide od Gubalowky smerom na Krupowki

simona_letova_b
2. jan 2025

@gabus543 Ďakujem za info♥️

simik411
5. jan 2025

@gabus543 😲😲😲

autor
5. jan 2025

@javiemneviem my nakoniec ideme az zajtra, mame v plane veci co tu boli spomenute, aj ten snezny labyrint, ale neviem ci to je otvorene lebo na jednej stranke pisu ze ano a na druhej ze nie 🤦‍♀️ zistime

dismonika
5. jan 2025

V Zakopanom je super. Chodíme tam každý rok, niekedy aj 2x do roka. Atrakcií plno. Niekto tu spomínal myši - super. Potom je aj výstava exotických zvierat, domácich zvierat a papagájov, mačiek. Pre starších voskové figuríny, labyrint v zime, domček hore nohami. Rôzne thermy. Herňa... ani mi teraz nenapadá všetko.
My sme našli veľmi veľa vecí a atrakcií na nete.

Pred dvoma rokmi sme tam boli s deťmi na 3-4 dni a každý deň sme mali nabitý... fakt.

Krupowki, Gubalowka, trhy...

autor
7. jan 2025

@javiemneviem dakujeme za tip, boli sme. Mala sa nevedela vynadivat, uplne hotova z toho bola.