Zakopane - hotel na úrovni

july0
8. aug 2023

ahojte chcem ist s partnerom a s 2 rocnym synom na vianocne trhy do Zakopaneho, s ktorym hotelom ste boli spokojne a preco ? Aj nejake rady uvítam, ideme tam prvy krat vraj je tam pekne 😊 Je aj hotel kt. ma vlastny Welness ? alebo taky ze tam mozme byt sami ze dajme urcitu hodinu ? A este co sa tyka gastromie kde sa da ze vybrat z mnoho lebo syn ma potravinove alergie na mlieko vajicko arasidy.

julie19
8. aug 2023

@july0 Ahoj nám sa veľmi páčil Bachleda hotel Kasprowy, jedlo úžasne, ubytko veľmi pekne, wellness super a počas covidu spravili aj parádny detsky kutik z niekoľkých miestnosti kde sú preliezky, knižky, bazény s gulickami, videohry, lego, atd … naša mala 2 roky a 3 mesiace keď bola a vybláznili sa dostatočne 😅 jedine čo je blbe že ten wellness je rozdelený na take “zóny” a do saunovych zon deti nesmú, deti len tam kde je bazen 🤷‍♀️

july0
autor
8. aug 2023

@julie19 presne ten som pozerala 😀 mam ho vybraty prosim ta a nieje drahý ?

july0
autor
8. aug 2023

@julie19 ako nieze by mi to nevadilo ale nechcem dat zas za 3 noci tam co dam v chorvatsku za tyzden 🤣

julie19
8. aug 2023

@july0 my sme kupovali cez zlavomat 🤷‍♀️ dosť často tam býva ale neviem ako v zime lebo majú aj lyžiarsky svah tak či nebude drahší kvôli sezóne to fakt neviem ale cez ten zlavomat to nebolo vobec hrozné, a dvojrocne dieta bolo zdarma 🙂 … kukni tu https://www.zlavomat.sk/akcia/810818-skvely-rel...

july0
autor
8. aug 2023

@julie19 a mali ste tam postielku prenho ? 😀 dakujem kuknem to 😀

julie19
8. aug 2023

@july0 ja som pisala mail na recepciu ze máme žáků a žáků rezervaciu na moje meno a ze či mala dostane postielku alebo pristelku a odpisali ze samozrejme co si vyberieme … my sme chceli priateľku lebo aj doma spáva už na veľkej posteli takže mala normálne svoju “postel”

mivalik
8. aug 2023

@july0 mesiac dozadu sme boli v Bachleda Kasprowy, hotel síce z vonku nevyzerá, ale vnútri je to naozaj paráda a to už máme čo to pochodeň, boli sme naozaj milo prekvapení.
Detský kútik rozdelený akoby na miestnosti, kde je lego, čitateľský kútik, videohry, pre.mensie deti, kino. Wellness super, pre deti je tam menšia šmýkačka a hneď vedľa rovnako dlhý tobogan, voda však nie je vôbec hlboká, môj 5 ročný sa šmýkal sám. Pri bazéne je aj vyrivka, a bazén, kde sa dá zaplávať. Ako bolo písané vyššie, wellness je rozdelený na urcité zóny a je to tam krásne.
Ubytovanie, jedlo výborne. Takisto aj ochota personálu. Hneď vedľa je lanovka. A blízko je aj do mesta, v prípade zlého počasia je tam aj dosť vyžitia pre deti v interiéri, dostali sme na hotely plagátik, ale neboli sme, pretože sme mali naplánované výlety vonku.

zorkahorka
8. aug 2023

My sme boli pred 3 rokmi v hoteli belveder. Maximalne sme boli spokojni. Kupovali sme cez zlavomat, maju aj bazen i detsku vnutornu hernu