Zakopane - dovolenka s deťmi

margotka1111
11. jún 2024

Ahojte
Poradíte nejaké super ubytovanie aj so stravou v Zakopanom, ideal aj vyžitie pre 7- 8 ročne deti.Blizko aquapark, aj ine zaujimavosti pre deti.
Oplatí sa ísť? Ďakujem za každu radu😉
Chceme ísť prvy krat do Polsko, takže každá rada dobrá😉

patricka
12. jún 2024

@margotka1111 my sme boli ale nespali sme v zakopanom, ale v rabke, lebo sme isli do rabkolandu, v zakopanom sme sa prešli, najedli, pozreli rôzne exkurzie. veľmi je to tam pekné a ked si dáš do googla čo vidieť v zakopanom je tam toho veľa.

cukroska
12. jún 2024

@margotka1111 MY chodíme do Zakopané a vždy sme si našli cez booking ubytovanie. Za mňa môžem odporučiť Hotel Belveder Resort & SPA. Ďalší si už nepamätám viem,že bol v centre dalo sa priplatiť Wellness a lacný. Ale to bolo v zime keď sme boli na trhoch. Zakopané je úžasné hlavná ulica Krupowki je plná krásnych reštaurácií ,krčiem,cukrárne,všade stánky syry,zmrzlina,sladkostí,syry, textil,hračky. Deti si prídu určite na svoje. Premávajú koče zapriahnuté koňmi, pobehujú maskoti.
Vyjdete lanovkou (zdatnejší aj pešo alebo autom) hore na Gubalowku odkiaľ máte najkrajšie výhľady na Tatry a celé Zakopané. Na Gubalowke su stánky od výmyslu sveta (typické Poľské) krásne kaviarne,reštiky s úžasným posedenim vonku. Krása.
A s deťmi viete ísť aj na morské oko nie je náročné a krásna prechádzka .Je tam Dom hore nohami ,dom papagáj a mnoho ďalšieho. Ja už malé deti nemám takže v tom už nemám prehľad. A ZAKOPANÉ SA VŽDY OPLATÍ ÍSŤ. Nepoznám nikoho komu by sa nepáčilo alebo by nechcel ísť tam znovu 😊 Ja som dlho presviedčala muža. Vedela som roky o tom a nejako nevenoval nikdy tomu nejakú pozornosť. Vždy ma odbil s tým,že "my nie sme taký zdatný turisti "že to za deň nedá vôbec. Kvôli diaľke a tak..až raz som ho prehovorila a veru namotala som ho 😃Boli sme si na trhoch c zime nádhera. Mne sa osobne viac páčilo na Vianoce tá výzdoba hore úchvatná. Atmoska čarovná. Ale boli sme aj v lete a tiež úžasná atmoska .A keby to nebolo tak ďaleko od nás a mali voľné víkendy ideme zas 😍🤩