Zájazd od futbaltour.sk

simonad7
21. dec 2022

Ahojte, zvažujem kúpu manželovi k 30tke nejaký zájazd na futbal od tejto spoločnosti - chcela by som asi najlepšie anglickú ligu, konkrétne Manchester united. Boli ste niekto? Aký to bol zážitok, stalo to zato? Čo sa týka tejto (neviem ako to vhodne nazvať) agentúry, boli ste spokojný? Prosím o bližšie info. Dakujem, pekný večer

lentilka46
21. dec 2022

Ahoj, tiez som kupila manzelovi na 30tku zapas cez futbaltour..nekupovala som balik s pobytom,iba cisto 2vstupenky, ja som brala na real madrid...agenturu odporucam, komunikacia na 1***, vymenili sme si niekolko mailov, velmi ochotne mi zodpovedali vsetky otazky, dokonca vystavili aj darcekovy poukaz s mojim textom a poslali mi ho na adresu...a ten zazitok? Aj pre mna bol topkovy, a to som absolutny ignorant futbalu 🤣 atmosfera na stadione neskutocna, akurat sme vychytali prvy zapas po navrate zidana ako trenera, takze o to viac umocnene to bolo.

simonad7
autor
21. dec 2022

@lentilka46 ubytko a letenky si riešila po svojom? Ja pozerám momentálne letenky a teda aby som to kúpila v tom termíne (13-16.1.) tak letenky vychádzajú 300€ na osobu 🤔 a teda plus ubytko a tak no, oni to tam majú za 800€/os. Čiže keby to asi aj riešim vo svojej réžii, moc toho neusetrim.

Pozn: mame 3,5r syna, zostane u starých rodičov, takze viac ako na 3 dni ist asi nemôžeme 😃

mironka
21. dec 2022

@simonad7 moj manzel siel cez nich na zapas FC Barcelony. Darcek pre otca. A bol uz aj viackrat...spokojnost....

lianka123
21. dec 2022

@simonad7 ahojky, osobne som bola vela jrat. Vzdy super, delegati, ubytko, vstupenky a vzdy super atmoska.

lentilka46
21. dec 2022

@simonad7 ano, ubytko a letenky sme si sami...vsetci sme tam leteli rovnakym lietadlom -aj ti,co isli cez agenturu na pobyt, aj my s muzom..nam to vyslo tak,ze dcera mala akurat polroka, nechavali sme ju na 4dni u svokrovcov..no nebolo mi vsetko jedno,ale zvladli sme to..no kupujes uz neskoro letenky,preto su takto drahe, ja som to vtedy riesila v novembri a zapas bol v marci, my sme vtedyna osobu usetrili aj 400€, aj sme mali poznavaci vylet v madride

jaga18
21. dec 2022

Aj ja som cez nich kupovala pre muža a syna komplet dopravu s ubytkom a vstupenkami. Za nás maximálna spokojnosť.

queen_mary
21. dec 2022

A preco si ich nekupis napriamo?

Pozri si recenzie na google. Davaju horsie miesta v ramci tej cenovej kategorie, maju dost vela nespokojnych klientov.

Nedavno som ich pozerala, ale nakonkec som si kupila vsetko sama

ajja22
21. dec 2022

@simonad7 ja som takto na 30tku kupovala mužovi lístky na Arsenal, cez zazitonazivo.sk, ostatné veci sme si vybavili sami a vyšlo to podstatne menej, a hlavne nie si odkázaná na nikoho, ani časovo, programovo a pod.
Každopádne ja som kupovala tie lístky niekedy cez leto (narodeniny má v septembri) na zápas, ktorý sa hral na ďalší rok v apríli 😁 Leteli sme cez Ryanair úplne za super cenu, keď má človek na to čas, že to rieši v predstihu, dá sa s tým pekne vyhrať.
Každopádne čo sa týka zážitku, taktiež nie som žiadny veľký fanúšik futbalu, ale teda zážitok to bol obrovský 🙂 tá atmosféra je úplne niekde inde ako pri nudnej telke 🤭

melanta
22. dec 2022

Manžel dostane na Vianoce lístky na Barca - Real. Lístky som kupovala priamo cez stránku FC Barcelona, letenky priamo v leteckej spoločnosti a hotel som vybrala taký, ktorý sa mi páčil a 2 dni navyše na Barcelonu. Nevidím dôvod kupovať to cez agentúru či cestovku.

lentilka46
22. dec 2022

@queen_mary asi zalezi od toho, ako je stavany stadion, a ako su ponukane listky...v madride na bernabeu napr boli sedacky v sektore len neparne cisla, v dalsom zas len parne, co nevies,pokial tam nejdes...

simonad7
autor
22. dec 2022

ďakujem Vám všetkým, skúsim to pokúpiť samostatne 🙂

eliz22
22. dec 2022

@simonad7 My sme boli na ManU s nimi.Kludne sa pytajte.Co urcite odporucam he priplatit si za miesta.Je to drahsie,no my sme sedeli 4ty rad pri striedacke.Skoro ,,na travniku,,.

simonad7
autor
22. dec 2022

@eliz22 a koľko vzali príplatok za tie sedadla? Lebo teda kukala som nejaké listky v máji ktoré sú ešte dostupné a taký lepší vyšiel 300€/os, (priamo na MU stránke), ale teda nebol to úplne ten pri striedačke ale kúsok nad nimi.

eliz22
22. dec 2022

@simonad7 Tak oni ponukaju zakladne listky.Pre nas to bolo strasne daleko.A pre lepsi zazitok je to urcite lepsie.My sme priplacali 150e za osobu.Moze byt,ze sli listky vyssie.Odporucam mozno spojit aj s nejakym inym zapasom.A tiez sa odporucam informovat ohladom ubytovania-teda ak to nebudete riesit sami.Lebo my sme boli dost daleko,uz teraz urcite budem riesit ubytovanie blizsie.

simonad7
autor
22. dec 2022

@eliz22 super, Dakujem moc za tipy!

jojo244
16. máj 2023

Ponukaju predrazene sluzby. My sme boli na Inter Milano a hotel bol na druhej strane mesta. Cesta na zapas - 30min metrom, plne ludi, prepotene, hrozne. Miesta na stadione v 2 kategorii boli ok. Cesta spat - opat metro kde chcelo nastupit 60tis ludi - cakacia doba dve hodiny. Hotel zly - hlucny, nedalo sa spat. Myslim ze sa to da robit aj lepsie. Ak si vies rezervovat hotel cez booking, kupit letenku a kupit listok cez klubovu stranku, tak nepotrebujes futbaltour. S futbaltorom to vyslo 400e osoba, kamarati sli bez za cca 170e. Takze ja uz nabuduce cez nich nie.

lianka123
16. máj 2023

@jojo244 nesuhlasim. Teraz som doletela z Rigy. Vobec to nie je predrazene. Ano mozes si bookovat sam, ist do viedne, alebo autom 14hodin. Mozes ist do 3hviezdickoveho shitneho hotela, a robit si program sam a riesit listky. My sme zaplatili za komfort a komfort to bol. Zazitok pre vsetkych zucastnenych. A ano, sportove zazitky su aj o trpezlivosti na stadionoch, s tym oni nic neurobia.