Začiatkom septembra do Chorvátska

gabikkas
6. júl 2015

Zdravim, chceli by sme ist na juh chorvatska prve dva sept. tyzdne. Chystate sa niekto v tomto case do chorvatska? Vedeli by ste mi odporucit miesta, kde by mohlo byt este aj v tomto case fajn pocasie, pripadne ubytovanie? Mame trochu obavy ci nebude uz studene more a zima, ale neda sa nam ist skor a chceme ist hlavne koli detom, lebo maju ekzem a more im velmi pomaha... Ake mate skusenosti v sept. s chorvatskom? vdaka za info.

katka553
7. júl 2015

Ahoj, my sme boli minulý rok prvý septembrový týždeň vo Vodiciach.. Nebolo až tak horúco, ale minulý rok to bolo celkovo zlé s počasím v Chorvátsku... Aj nám pršalo pár dní, ale len tak dve - tri hodiny poobede... More bolo v pohode, vôbec nie studené a čo bolo super, všade podstatne menej ľudí ako v júli a v auguste... Myslím, že nemusíš mať obavy 🙂

horana
7. júl 2015

Je to risk, ale to je posledne roky zial uz aj casto cez plnu sezonu, vpady studeneho vzduchu su stale castejsie.
V sept. sme boli pred par rokmi, uplne na juhu az pri Ciernej Hore, vzduch bol velmi teply, noci aj dni, ale more na pocudovanie nie, hlavne pre deti bolo uz studene, co sa aj domaci cudovali ze nebyva v tom obdobi este, ale nejake studene prudy prisli.

gabikkas
autor
7. júl 2015

@horana ahoj, ja viem, ze to je risk. Ked ja neviem co mam robit, more by dievcatam pomohlo zas na nejaku dobu na ekzem, ale mame maleho chlapceka, koli ktoremu to posuvame, aby mal aspon 3 mesaice. Ale stale vaham ci vobec ist...